VIDEO: Sex predáva, ale nezabudnite na dôsledky, radí Nývltová

Sociálne siete sa stali fenomeném modelingovej brandže. Vie o tom aj slovenská modelka Linda Nývltová, ktorá si pamätá ešte časy klasického fotoaparátu pri práci do časopisov.

31.01.2019 06:00
debata (1)
Modelka Linda Nývltová v šatách od Michaela... Foto: Ples v opere
Modelka Linda Nývltová v šatách od Michaela Kováčika. Modelka Linda Nývltová v šatách od Michaela Kováčika na nedávnom Plese v opere.

„Zažila som ešte časy, keď sa fotilo na film. My sme vždy museli odfotiť a skontrolovať kompozíciu či svetlo daného záberu na polaroid. Tam sme zistili, či sme blízko toho želaného výsledku a následne sme fotili na klasický fotoaparát,“ zaspomínala si Nývltová pre TV Pravda.

V porovnaní s dneškom sa v módnej brandži toho veľa zmenilo. Podľa niekdajšej víťazky modelingovej súťaže Elite Model Look je však okrem digitálnej fotografie a retušovania zaujímavý práve nástup sociálnych sietí.

„Majú veľký vplyv na kariéru dievčat a tiež na celkový svet reklamy. Vďaka nim máme vlastný imidž, máme ho viac vo vlastných rukách. Ako modelky si samy kontrolujeme, čo chceme pustiť von, ako sa chceme komunikovať. Máme viac priestoru vyjadriť svoj názor, štýl, ukázať až taký vlastný svet,“ vymenovala vo videorozhovore výhody Nývltová.

Samozrejme, vždy sa treba pozerať na celý nástroj komplexne. Čo by poradila mladým začínajúcim modelkám alebo čo si myslí o provokovaní na sociálnych sieťach, si môžete pozrieť v našom videu.

Video
Modelka Linda Nývltová na módnej akcii Fashion...
Tenistka Daniela Hantuchová (vľavo) a...
+11Zľava: Modelky Sasha Gachulincová, Hana...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #sex #Instagram #modelka #provokácia #Linda Nývltová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...