Oslávila 65. narodeniny vo veľkom štýle! Nestarnúca Brinkley nesklamala

Do osláv jej poljubilea ešte síce zostáva pár dní, ale niekdajšia americká supermodelka Christie Brinkley to už stihla osláviť. Pohárikom aj prácou.

31.01.2019 09:00
debata
Modelka Christie Brinkley oslávila 65. narodeniny. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Christie Brinkley na návšteve relácie BUILD Speaker Series k jej programu Milestones of Me. Modelka Christie Brinkley oslávila 65. narodeniny.

Bývalá tvár zo stránok Sports Illustrated zavítala do štúdii AOL, aby tam porozprávala o novej kampani Milestones of me, ktorá je údajne dôležitou súčasťou jej starostlivosti o seba samu aj jej vlastného beauty režimu.

Blondínka, ktorá je matkou troch dospelých detí, nesklamala svojich priaznivcov ani tentoraz. Do štúdia dorazila v trblietavých lurexových šatách a výraznom červenom kabáte. Bezchybne nalíčená a s jej dokonalými plavými vlnami.

Modelka Christie Brinkley na návšteve relácie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Christie Brinkley na návšteve relácie BUILD Speaker Series k jej programu Milestones of Me. Modelka Christie Brinkley na návšteve relácie BUILD Speaker Series k jej programu Milestones of Me.

O pár hodín neskôr stihla aj prvú „narodeninovú“ párty. S jej organizáciou pomohla dcéra Alexa Ray Joel, ktorú má modelka s hudobníkom Billym Joelom. V hoteli Gramercy Park sa rodinné duo zabávalo v spoločnosti pozvaných hostí a celkom pochopiteľne sa pozornosť médií sústredila najmä na nestarnúcu Brinkleyovú.

Hviezda z desiatok titulných stránok módnych magazínov sa predviedla v ďalšom sexy outfite – stavila na trblietavé minišaty s pruhovaným vzorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #oslava #Christie Brinkley #jubileá hviezd

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...