Simová v TOP 15 najlepších modeliek! Slovenská krása opäť bodovala

Slovenka Jasmína Simová, ktorá sa minulý rok stala víťazkou za slovenskú stranu v známej modelingovej súťaži, bodovala aj na svetovom finále. Spoločne s českými kolegami.

31.01.2019 15:02
Jasmína Simová Foto:
Slovenka Jasmína Simová sa prebojovala do TOP 15 v rámci svetového finále modelingovej súťaže.
debata

Simová, rovnako ako jej česká kolegyňa Marie Sýkorová a model Martin Burian sa prebojovali do pätnástky najlepších modeliek a modelov v rámci svetovej súťaže Elite Model Look.

Tá sa konala na Kanárskych ostrovoch, kde sa desiatky adeptov z celého sveta niekoľko dní pripravovali, trénovali chôdzu či choreografie na finálový večer alebo absolvovali fitingy luxusných odevov.

zväčšiť Víťazmi sa stali Wen Di z Číny a Maxim z Ruska. Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Víťazi sa stali Wen Di z Číny a Maxim z Ruska. Víťazmi sa stali Wen Di z Číny a Maxim z Ruska.

„Som nadšený, že československá krása opäť zabodovala v celosvetovom merítku a naši finalisti boli celosvetovo najúspešnejší a získali dvadsať percent svetových garancií v hodnote 120 000 eur," vyhlásil pre médiá Saša Jány, riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Českú a Slovenskú republiku.

Minulý rok sa v posledný augustový deň konalo tradičné modelingové finále. Bilancia súťaže a jej víťazov, ale tiež účastníkov bez titulu, je skutočne výnimočná. Agentúra totiž zastrešuje väčšinu známych modelingových mien, medzi ktoré patrí napríklad Michaela Kocianová, Linda Vojtová, Michaela Hlaváčková, Adriana Čerňanová či Linda Nývltová alebo Saša Gachulincová a Hana Jiříčková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #modelka #Schwarzkopf Elite Model Look #víťazka #Jasmína Simová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...