Trio anjelikov v bikinách! Sexi modelky vyrazili do Miami a zvádzali

Ich krivky pozná polovica sveta. Patria totiž medzi najznámejšie modelky dámskej spodnej bielizne. Na pláži v Miami sa predviedli bez líčidiel či ukážkového hair-stylingu. Ale stále boli sexy!

04.02.2019 08:30
debata
Zľava: Topmodelky Shanina Shaik, Lais Ribeiro a... Foto: Profimedia
Zľava: Topmodelky Shanina Shaik, Lais Ribeiro a Jasmine Tookes spoločne oslavovali Tookesovej narodeniny na pláži v Miami. Zľava: Topmodelky Shanina Shaik, Lais Ribeiro a Jasmine Tookes spoločne oslavovali Tookesovej narodeniny na pláži v Miami.

Reč je o modelkách Jasmine Tookesovej, Shanine Shaikovej a Lais Ribeirovej – triu dievčat, ktoré sa aj koncom minulého roka objavilo na prehliadke značky Victoria's Secret. Tentoraz síce nemali na sebe značkovú bielizeň, ale na pláži boli všetky tri dámy neprehliadnuteľné.

Dôvodom ich prítomnosti nie je len dobré kamarátstvo, ale tiež fakt, že Tookes oslávila v piatok 1. februára 28. narodeniny. Jej dobré kamarátky dorazili, aby spoločne s ňou toto nové číslo oslávili.

Tookes, ktorá je rodáčkou z Kalifornie, sa už niekoľko rokov kamaráti práve s Brazílčankou Lais Ribeiro a tiež austrálskou modelkou Shaikovou. Spojila ich práve spoločná práca a za roky pôsobenia v brandži sa vraj stali nerozlučnými spoločníčkami.

Video:

Linda Nývltová: Sex predáva, ale pozor na dôsledky

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Miami #Jasmine Tookes #Shanina Shaik #Lais Ribeiro

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...