DiCapriove ex na jednej akcii! Nina prišla naľahko, nežná Bar na ňu nemala

Skutočnosť, že Oscarom ovenčený herec Leonardo DiCaprio "loví" svoje partnerky výlučne v modelkovských vodách, je všeobecne známa.

09.02.2019 00:00
debata

Ide o slávne krásky, ktoré patria vo svete módy medzi tie najvychytenejšie. A keďže herec má vzťahov s modelkami na svojom konte viac ako dosť, môže sa stať aj to, že jeho krásne ex sa stretnú na jednej akcii. Zažili to modelky Bar Rrefaeli a Nina Agdal počas gala amfAR v New Yorku.

Nina Agdal na podujatí amfAR v New Yorku. Foto: Profimedia
Nina Agdal Nina Agdal na podujatí amfAR v New Yorku.

Nina Agdal, ktorá svojím vražedne sexi telom zdobila aj stránky magazínu Sports Illustrated, dokonalé hohy predviedla počas spomínanej akcie v úsporných minišatách, ktoré modelke siahali tesne pod zadok. A odhalené mala nielen nohy, ale aj dekolt.

Dánska modelka Nina Agdal (26) randila s hercom jeden rok, v máji 2017 ho však ja táto štíhla hnedovláska omrzela a tak ju vymenil za inú.

Bar Refaeli na podujatí amfAR v New Yorku. Foto: Profimedia
Bar Refaeli Bar Refaeli na podujatí amfAR v New Yorku.

Bar Rrefaeli (33) toho na červenom koberci ukázala o čosi menej, svoje pekné krivky nechala viac zahalené ako odhalené v trblietavých šatách na ramienka. Telo dvojnásobnej mamy však rozhodne stálo za pohľad, rovnako, ako jej sladká tvárička a blond hriva.

Kim Kardashian (vpravo) a jej sestra Kourtney...
Milla Jovovich pózuje pri príchode na amfAR...
+12Heidi Klum pózuje pri príchode na amfAR gala v...

Vzťah s izraelskou rodáčkou, ktorú magazín Maxim vyhlásil za najsexi ženu roka, mal o čosi dlhšie trvanie, pár spolu randil od roku 2005 do roku 2009. Sladká blondínka je však od roku 2015 vydatá za boháča Adiho Ezru, s ktorým vychováva dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Nina Agdal #amfar gala

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...