Šaty pre missky: 3 rôzne dámy, 1 plesový model - recyklovať sa (ne)oplatí?!

Počas uplynulého víkendu sa konal v Bratislave Medický ples. Jednou z pozvaných dám bola aj niekdajšia finalistka Miss Universe SR Petra Agalareva.

12.02.2019 16:40
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Medický ples ✨ #dress @pistejka #makeup @zuzanasutjak #thankyou ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Петра Агаларева (@petraagalareva),

Bulharsko-slovenská kráska síce nie je možno svetu až taká známa, ako niektoré jej ďalšie misskovské kolegyne – jednoznačne ju však s nimi čosi spája. Výber plesových šiat.

Na slávnostný večer sa vybrala totiž v šatách, ktoré na prvý pohľad vyzerali povedome. A niet ani divu. Finalistka misskovskej súťaže si na seba totiž obliekla šaty od Jany Pištejovej, ktoré už mali svoju premiéru pred rokom – konkrétne na samotnej držiteľke titulu najkrajšej Slovenky a dnes riaditeľke súťaže Miss Slovensko Karolíne Chomistekovej. Šéfka renomovanej súťaže ženskej krásy si vtedy model obliekla na známy Ples v opere a mohla si na konto pripísať prvenstvo v predvedení týchto šiat.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: Ples v opere
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková v šatách od Jany Pištejovej.

Ale aby toho nebolo málo, večerná kreácia s výrazne odhalenými ramenami a dekoltom padla do oka zjavne aj ďalšej misskovskej kráske – konkrétne českej víťazke titulu Česká Miss Earth 2015 Karolíne Mališovej. Tá si model skúšala priamo u Pištejovej v ateliéri, čím sa slovenská dizajnérka nezabudla pochváliť na svojom oficiálnom instagramovom profile.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#fitting s touto kráskou @ceskamiss @karolinamalisova ... ako princezná v hodvábnej púdrovoružovej róbe

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Pištejová Official (@pistejka),

Tieto tri dámy sa našťastie na jednom podujatí v rovnakých šatách nestretli. Nás však zaujíma, čo myslíte – je vhodné recyklovať aj dizajnérsky model, podobne ako šaty z požičovne?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Karolína Chomisteková #Jana Pištejová #model #ples #opakovanie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...