Najlepšie platená modelka naostro! Versace povolal aj sexy 50-ničku!

Topmodelky dneška aj minulosti na jednom móle. Značka Versace v Miláne povolala "do zbrane" krásnu Kendall Jenner, sestry Hadidové, ale aj štvornásobnú mamu Stephanie Seymourovú.

23.02.2019 12:05
debata
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Versace v... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Versace v Miláne. Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Versace v Miláne.

V talianskej metropole módy odštartoval vo štvrtok maratón prehliadok s kolekciami na jeseň a zimu 2019. Samozrejme, značka Versace v ňom chýbať nemohla. Patril jej program piatkového večera, keď sa na čiernom móle, ktorému dominoval veľký zlatý zapínací špendlík s tradičným logom medúzy premávali najžiadanejšie modelky súčasnosti.

Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky...
Niekdajšia supermodelka Shalom Harlow na...
+7Niekdajšia supermodelka Stephanie Seymour sa...

Novú kolekciu predviedli sestry Bella aj Gigi Hadidové, nechýbala ani ich kamarátka a najlepšie platená modelka planéty Kendall Jenner. Jej styling prekvapil, ukázala sa totiž v čiernom saku so všitými panelmi čipky na hrudi. Áno, hádate správne, odhaľovali jej hruď bez spodnej bielizne.

Donatella Versace však svoju novú kolekciu túžila ukázať na ženách každého veku. A tak sa už druhýkrát po dlhých rokoch vrátila na mólo Shalom Harlow, niekdajšia dáma zo zostavy supermodeliek, ktorá pre Versace nafotila aj kampaň s jarnou kolekciou.

Niekdajšia supermodelka Stephanie Seymour sa... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Niekdajšia supermodelka Stephanie Seymour sa tiež objavila na prehliadke značky Versace. Niekdajšia supermodelka Stephanie Seymour sa tiež objavila na prehliadke značky Versace.

Okrem nej bola prekvapivá aj prítomnosť 50-ročnej Stephanie Seymourovej – štvornásobnej mamičky a niekdajšej topmodelky, ktorú preslávil aj románik s hudobníkom Axlom Roseom.

Seymour v čiernych šatách na ramienka vyzerala supersexy a nenechala sa pri dievčatách, ktoré by už mohli byť jej dcérami zahanbiť. Značka Versace si Seymourovú vybrala na moment záveru prehliadky a hnedovláska predvádzala posledný model večera.

VIDEO: Pozrite si rozhovor s Darou Rolins o kariére, slobode, tvorbe či publicite

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Versace #Miláno #Stephanie Seymour #Kendall Jenner #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...