Crawfordovej dcéra s nohami ako špáradlá! Čo keby ju v Paríži nakŕmili?

Je krásna, žiadaná a stala sa novým idolom krásy. Ale modelka Kaia Gerber, dcéra slávnej mamy Cindy Crawfordovej, dokáže vyvolať aj kritiku.

28.02.2019 00:00
debata
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke módneho... Foto: Profimedia
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke módneho domu Saint Laurent v Paríži. Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke módneho domu Saint Laurent v Paríži.

To sa jej podarilo aj po prehliadke parížskeho ateliéru Saint Laurent, ktorému kedysi šéfoval legendárny Yves Saint Laurent a v ktorom momentálne dizajnérsku taktovku drží Anthony Vacarello.

Sedemnásťročná modelka sa objavila na móle, aby predviedla dva modely z ultra zvodnej, sexy a nebojácnej kolekcie na jeseň a zimu 2019. Lenže, práve v minidĺžkach a čiernych pančuchách, ktoré nohy pravdepodobne ešte zoštíhľovali, prekvapili jej proporcie.

Topmodelka Kaia Gerber na prehliadkach (zľava)... Foto: Reuters, SITA/AP
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadkach (zľava) Fendi, Salvatore Ferragamo a Lanvin. Topmodelka Kaia Gerber na prehliadkach (zľava) Fendi, Salvatore Ferragamo a Lanvin.

Gerberovú už v minulosti viacero médií obvinili z toho, že nejde dobrým príkladom mladým dievčatám. Je totiž skutočne štíhla a dalo by sa asi polemizovať o tom, či jej štíhlosť je genetická danosť alebo stav za hranicou zdravia, ktorý buduje sama.

U Laurenta predvádzala nohy ako paličky, čo doposiaľ až tak nevyniklo – keďže pri jesenných kolekciách značiek ako Prada, Lanvin, Fendi alebo Salvatore Ferragamo bola zväčša zahalených do zimných kúskov.

A čo si myslíte vy? Vyzerá jej štíhlosť zdravo?

Pozrite si video: Dara Rolins hovorí o kariére, publicite či slobode bez muža
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nohy #modelka #Saint Laurent #štíhlosť #Kaia Gerber

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...