Divu Kučerovú ozdobili šperky za 17 tisíc eur, šaty však mala staré

Jemné, no už na prvý pohľad luxusné šperky nosila po celý večer sólistka Opery Slovenského národného divadla Adriana Kučerová.

13.01.2009 03:00
Adriana Kučerová a Filip Tuma Foto:
Adriana Kučerová a Filip Tuma si na Plese v opere našli čas aj na tanec.
debata

V jej prípade by sa dalo polemizovať, či sú šperky doplnkom šiat, alebo  róba doplnkom šperkov. Luxusná súprava pozostávajúca z náušníc a náramku stála okolo 17-tisíc eur. Boli na nej drahokamy a polodrahokamy. „Požičala mi ich jedna exkluzívna značka. A som veľmi spokojná,“ prezradila operná speváčka, ktorej „bodyguardom“ bol po celý večer jej plesový a tanečný partner, herec Filip Tuma.

Adriana Kučerová (vľavo) na Cenách Nadácie... Foto: Ľuboš Pilc
Adriana Kučerová a Andrea Zimányiová Adriana Kučerová (vľavo) na Cenách Nadácie Tatra Banky koncom novembra s kolegyňou Andreou Zimányiovou.

„Adriana veľmi pekne hovorí, že tancujem s veľkou chuťou, ale spôsobom, ktorý sa nedá opísať. Ja sa pohybom teším. Či je to pekné aj na pohľad, ťažko povedať,“ poznamenal s úsmevom Tuma. Okrem Kučerovej mala podobné luxusné šperky požičané aj generálna riaditeľka SND Silvia Hroncová.

Operná diva však popri luxusných klenotoch menej vážnosti prikladala garderóbe. Kým iné dámy sa snažia na Plese v opere predviesť v nových šatách, ona prišla v modeli, ktorý mal už premiéru na inom spoločenskom podujatí – konkrétne na Cenách Nadácie Tatra banky koncom novembra, kde Kučerová spievala v niekoľkých hudobných číslach. V jej prospech svedčí fakt, že šaty, ktorým dopriala obdivné pohľady okolia hneď dvakrát, vyzerali naozaj štýlovo a módne. Takže, do tretice všetko dobré – ktohovie, kam to bude najbližšie… 

Hlasujte o najkrajšie šaty na plese v opere.

Galavečer Cien Nadácie Tatrabanky za umenie...
Operná diva Andrea Kučerová mala jedny z...
Operné talenty Adriana Kučerová a Filip Tuma.
debata chyba

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...