Keď padajú modelky... Parížska haute couture občas vyzerá vražedne

Klzké pódium, ale najmä topánky na vražedne vysokých podpätkoch si aj tento rok pripravili pre modelky svetoznámi dizajnéri, ktorí prezentujú módu haute couture v Paríži. Šmýkalo sa a padalo u Chanela aj Elieho Saaba.

28.01.2009 16:54
Chanel - haute couture - jar-leto 2009 Foto:
Zdá sa, že žiadna prehliadka sa už nezaobíde bez pošmyknutia modelky. Stalo sa tak aj počas prehliadky haute couture od Chanel.
debata

Jednej z modeliek na prehliadke francúzskeho módneho domu Chanel, Alexandre Tomlinson, museli pomáhať samotní hostia šou. Pošmykla sa tak nešťastne, že takmer pristála na jednom z nich. Žiadnu záchranu však nemala na blízku ďalšia kráska počas prehliadky Libanončana Elieho Saaba, ktorý je známy tvorbou garderóby pre množstvo hollywoodskych hviezd.

Modelka predvádza šaty Elieho Saaba a snaží sa... Foto: SITA
Elie Saab - haute couture - jar-leto 2009 Modelka predvádza šaty Elieho Saaba a snaží sa nespadnúť.

V prípade prehliadky očarujúcich modelov haute couture, ktoré zdobili výšivky, drapérie. volániky a superluxusné materiály, však stačil jeden chybný krôčik a už sa lámala do strany. Pri pohľadoch na takéto „nehody“ je až neuveriteľné, že sa niečo podobné nestane herečkám, ktoré s obľubou všetky novinky testujú.

O tom, na ktorej pestovanej prominentnej nôžke čoskoro uvidíme, niektoré zo sandálok, sa však dá len teoretizovať. Róby od Elieho Saaba, Giorgia Armaniho, Givenchy či Christiana Lacroixa, ktoré už ich tvorcovia stihli odprezentovať, však určite uvidíte už čoskoro. Oscarová garderóba musí byť výnimočná a tak Kate Winslet, Anne Hathaway či Penelope Cruz určite zavítajú do niektorého zo salónov, aby si vybrali tie najkrajšie šaty na červený koberec. Po kliknutí do galérie zistíte, že určite je z čoho vyberať…

Dizajnér Karl Lagerdfeld s modelkou v odeve...
Modelka Sasha Pivovarova v kreácii módneho domu...
+22Modelka Elsa Sylvan v kreácii módneho domu...
debata chyba

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....