Slovenská krása boduje! Modelka Dvorská pózuje v Sports Illustrated

Tomu sa povie skutočný úspech. Vo výročnom plavkovom magazíne Sports Illustrated sa tento rok ocitli hneď dve Slovenky. Okrem športovkyne Daniely Hantuchovej aj modelka Lucia Dvorská.

11.02.2009 11:53
Lucia Dvorská Foto:
Slovenská modelka Lucia Dvorská sa objavila v plavkovom magazíne Sports Illustrated. Vyzerá nádherne.
debata

Rodáčka z Bratislavy, ktorá sa objavila v pozornosti médií už vďaka televíznej reality-šou Petry Němcovej A simple life sa tentoraz ocitla v spoločnosti najkrajších modeliek sveta a nafotila takmer štyridsiatku záberov v rozličných bikinách a sexi plavkových kreáciach.

„Moja prvá reakcia bola radosť. Pricestovala som do New Yorku a v rovnaký večer mi zavolali z agentúry, aby som išla na kasting pre Sports Illustrated,“ spomína dvadsaťročná Slovenka v interview, ktoré zverejnila stránka SI.com.

„Najprv ma párkrát odfotili, šla som na ďalší kasting a agent mi zavolal, aby som sa tam vrátila. Keď som prišla, pozreli sa na mňa a privítali ma vetou: Vitaj v rodine Sports Illustrated,“ pokračuje krásna Slovenka, ktorá na obrázkoch predviedla kreácie od značiek RYGY, Lenny Swimwear či Yellow Man.

Slovenská modelka Lucia Dvorská sa objavila v... Foto: Reporfoto: SI.com
Lucia Dvorská Slovenská modelka Lucia Dvorská sa objavila v plavkovom magazíne Sports Illustrated. Vyzerá nádherne.

Podľa Dvorskej je možno práve fotenie pre Sports Illustrated skutočným štartom jej veľkej kariéry. Modelky, ktoré sa každoročne objavujú na stránkach slávneho katalógu, síce nepatria k hviezdam módnych týždňov či kampaní značiek ako Dior, Givenchy alebo Valentino. Na druhej strane však môžu zarobiť omnoho viac ako ich ďalšie kolegyne, pretože sa stávajú synonymom komerčnej krásy.

Zdá sa však, že práve Dvorská má potenciál zabodovať na „oboch“ frontoch. Okrem fotenia sexi plaviek už má za sebou aj zábery v Madame Figaro, Elle či titulnú stranu Vogue.

Fotenie Lucie Dvorskej prebiehalo v Turecku a za objektívom stal fotograf Yu Tsai.

debata chyba

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...