Štíhla postavička takmer 50-ročnej Schifferovej? Berie dych, len sa pozrite

Pred pár dňami sa nemecká tophviezda Claudia Schiffer zúčastnila na prehliadke módneho domu Chanel, ktorá bola zároveň spomienkou na nedávno zosnulého návrhára Karla Lagerfelda.

08.03.2019 00:00
debata (1)

Spoločnosť počas prehliadky, kde značka predstavila v parížskom výstavnom pavilóne Grand Palais jeho poslednú kolekciu, modelke robila jej slávna kolegyňa Naomi Campbell.

Claudia Schiffer opúšťa parížsky hotel  Ritz. Foto: Profimedia
Claudia Schiffer Claudia Schiffer opúšťa parížsky hotel Ritz.

Svoj pobyt v Paríži si 48-ročná kráska ešte predĺžila a tak mali paparazzi možnosť zachytiť ju, ako opúšťa hotel Ritz. 180 centimetrov vysoká blondínka mala na sebe elastické modré džínsy, ktoré veľmi jasne upriamili pozornosť na jej dokonalé telo. Štíhla mama troch detí by okamžite mohla „vyskočiť“ na mólo a byť hrdou konkurentkou svojich o generáciu mladších kolegýň.

Veľmi štýlovo prišla oblečená aj na spomínanú prehliadku módneho domu Chanel, kedy mala na sebe biely svetrík a širšie červené nohavice, ktoré predsa len nenechali jej sexi nohám tak vyniknúť ako úzke džíny.

Claudia Schiffer a  Naomi Campbell na... Foto: Reuters, Thibault Camus
Claudia Schiffer a Naomi Campbell Claudia Schiffer a Naomi Campbell na prehliadke kolekcie Chanel jeseň/zima 2019-2020 v Paríži, na ktorej sa podieľal Karl Lagerfeld.

Hviezda, ktorú v minulosti prirovnávali k slávnej Brigitte Bardotovej, očarila aj Lagerfelda a roky patrila medzi jeho slávne múzy. V súčasnosti žije obklopená troma deťmi v Londýne po boku manžela, britského filmára Matthewa Vaughna.

Marion Cotillard  po prehliadke  kolekcie...
Anna Wintour po prehliadke  kolekcie  Chanel...
+7Speváčka  Janelle Monae prichádza na parížsku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer #Karl Lagerfeld

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...