XXL modelku Ashley Grahamovú zradil rozparok! Na móle ukázala nohavičky

Jedna z najslávnejších XXL modeliek sveta, Ashley Graham, zavítala do Austrálie, aby sa v Melbourne zúčastnila módneho festivalu. Na móle predviedla hneď niekoľko rób.

11.03.2019 00:00
debata (13)

Keď však na mólo vyšla v tyrkysovej dlhej róbe z jemného materiálu, privysoký rozparok na prednej časti si nedokázala ustrážiť a divákom tak ponúkla pohľad na nohavičky telovej farby. Nič netušiaca Graham sa z móla usmievala na divákov a rozparku nevenovala zvláštnu pozornosť.

Ashley Graham na móle počas prehliadky v... Foto: Profimedia
Ashley Graham Ashley Graham na móle počas prehliadky v austrálskom Melbourne.

Hoci ako modelka pracuje od dvanástich rokov, stále ju dokáže nahnevať, keď nájde svoje fotografie retušované. „Stále sa používa priveľa retuše, aby sa zmenilo to, ako vyzeráme,“ vyjadrila sa pre Daily Mail a dodala: „Ľudia sa pokúšali manipulovať moje telo roky. Ale ja som zostala tým, kým som.“

31-ročná Grahamová je spokojná nielen v kariére, ale aj v súkromí, po boku manžela Justina Erwina – filmára, s ktorým žije už niekoľko rokov. Hoci pracovné príležitosti niekdajšej tváre Sports Illustrated ich často rozdeľujú, Graham sa v jeho spoločnosti predsa len z času na čas ukáže aj v spoločnosti. Ich vzťah sa javí ako bezproblémový, škandály sa im roky úspešne vyhýbajú.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Melbourne #Ashley Graham

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...