Finalistky Miss Slovensko si zvolili Miss Sport! Postavička ako lusk, pozrite sa

Miss Sport sa stala súťažiaca s číslom dva Alica Ondrášová z Unína.

16.03.2019 13:00
Finalistky Miss Slovensko 2019 Foto: ,
Zľava: Finalisky Miss Slovensko 2019 Natália Hrušovská z Nitry, Alica Ondrášová z Unína, Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc, Frederika Kurtulíková z Bratislavy, Barbora Korcová z Rovinky, Tereza Turzová z Púchova, Ivana Gromová z Prievidze, Michaela Budáčová z Prievidze, Ema Mészárosová z Levíc, Michaela Čajková z Klenovca, Melissa Záteková z Banskej Bystrice a Terézia Jakubcová zo Sniny počas oficiálneho predstavenia finalistiek 24. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2019.
debata

Finalistky 24. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko si na sústredení v Liptovskej Osade počas uplynulého víkendu zmerali fyzickú kondíciu a zvolili si spomedzi seba Miss Sport. Stala sa ňou súťažiaca s číslom dva Alica Ondrášová z Unína.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnešné fotenie v plavkách @rey_reina_belleza #swimsuit #photoshooting #spain #valencia #slovakia #slovakgirl #smile #model

Príspevok, ktorý zdieľa Alica Ondrášová (@allysondras),

Dievčatá musia podľa slov riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej očariť nielen krásou, ale dôležitý je aj ich prístup k životu. Dvanásť krások malo práve preto športom ukázať, ako sú na tom s fyzickou kondíciou, ako vedia zabojovať za tím a ako si poradia s disciplínami, ktoré možno nikdy neskúšali. "Plávanie či fitnes tréning sú u mnohých dievčat na dennom poriadku, no pre všetky bola napríklad úplnou novinkou lezecká stena. Napokon to zvládli, ako správne silné ženy. Máme skvelé finalistky,“ skonštatovala Chomisteková.

Finalistky sa na základe žrebovania rozdelili do štyroch tímov, v rámci ktorých si na jednotlivé disciplíny určili svoje zástupkyne. Ako sa im darilo, si budú môcť diváci a diváčky pozrieť počas priameho prenosu z finálového večera Miss Slovensko, ktorý odvysiela 27. apríla TV JOJ.

debata chyba
Viac na túto tému: #MIss Slovensko 2019 #Alica Ondrášová

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....