Miliarda drepov a výsledok... 53-ročná Pořízková má dokonalé krivky na pláži

Dodnes jej právom patrí titul prvej českej topmodelky. A hoci Pavlína Pořízková prekročila už päťdesiatku, je radosť na ňu pozerať.

23.03.2019 16:00
debata (3)

Iba nedávno sa matka dvoch synov opäť predviedla aj na sociálnej sieti – priamo na svojom Instagrame zverejnila momentku z pláže, na ktorej pózuje hore bez.

„Tak toto je len o tom, že som urobila miliardu drepov a miliardu sed-ľahov a chcem sa predviesť,“ komentovala s humorom Pořízková plážovú momentku.

Vo veku 53 rokov stále vyzerá bombasticky a nič na tom nemení ani fakt, že Pořízková sa zatiaľ vyhýbala invazívnym zákrokom na pleti a hrdo priznáva vrásky či niekedy aj šediny.

Paulína Pořízková na párty magazínu Sports... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Paulína Pořízková Paulína Pořízková na párty magazínu Sports Illustrated v New Yorku.

Po jej boku bezmála tridsať rokov stál rovnaký muž – hudobník Ric Ocasek, ktorý je aj otcom jej dvoch synov. Ten práve v sobotu 23. marca oslavuje okrúhle 70. narodeniny. S Paulínou sa oženil v roku 1989, keď už mal za sebou jedno nevydarené manželstvo.

Dvojica patrila dlho k najstabilnejším párom šoubiznisu, ale sama Pořízková sa ešte minulý rok priznala, že s manželom už spolu nežijú. Rozvedení však tiež nie sú.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Telo #modelka #Pavlína Pořízková

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...