Pred 25 rokmi obliekla slávne sexy šaty! Dnes v nich Hurley zvádza opäť

Dvadsaťpäť rokov! Presne toľko ubehlo od chvíle, keď sa modelka a začínajúca herečka Elizabeth Hurley objavila na premiére v slávnych šatách Versace s pripínacími špendlíkmi. Pristali by jej aj dnes?

26.03.2019 11:20
debata
Herečka Elizabeth Hurley a jej vtedajší partnet... Foto: Profimedia
Elizabeth Hurley a jej vtedajší partnet Hugh Grant Herečka Elizabeth Hurley a jej vtedajší partnet Hugh Grant na zábere z roku 1994 z premiéry filmu Štyri svadby a jeden pohreb. Hurley má na sebe ikonické šaty Versace.

Odpoveď je asi jednoznačná – nepochybne! Dnes 53-ročná britská rodáčka o tom podala dôkaz priamo pred objektívom módneho magazínu Harper's Bazaar, keď sa obliekla do šiat z najnovšej kolekcie Versace. Práve do modelu, ktorý odkazuje na jej slávny odevný kúsok z premiéry filmu Štyri svadby a jeden pohreb po boku jej vtedajšieho partnera Hugha Granta.

V čiernej kreácii odhaľujúcej jej sexy figúru a zlatými špendlíkmi zopínajúcej čiernu látku šiat pózuje hviezda pred horiacim masívnym kozubom. Málokto by povedal, že dáma na obrázku je matkou dospelého syna a prekročila dávno päťdesiatku.

„Bola som taká nepripravená na to, čo sa dialo tú noc. V tých časoch som o móde nemala ani poňatia. Pamätám si, ako som išla do kancelárie mojej agentky a doslova vytiahla šaty z igelitového obalu,“ zaspomínala si Hurley na ikonický módny moment.

„Vzala som ich domov a urobila som si sama vlasy aj líčenie. V našom malom byte s jednou spálňou sme sa s Hughom bili o zrkadlo, nesiahalo ani po zem. Bolo to celkom bez glamouru v porovnaní s tým, ako sa veci pred premiérami robia dnes,“ komentovala Elizabeth Hurley, ktorá so značkou Versace zostala spolupracovať až dodnes.

Od módneho momentu, ktorý Hurleyovú a jej kreáciu zaradil medzi najslávnejšie šaty módnej histórie, uplynulo presne 25 rokov. A veľa vecí sa odvtedy zmenilo. Napríklad aj to, že tri roky po spomenutej premiére zavraždili Gianniho Versaceho a dnešný model už pochádzal z pera jeho sestry Donatelly. Značka Versace čelila kríze, no podarilo sa jej zachovať svoju popularitu a zotrvať na čele skupiny luxusných svetových firiem. Minulý rok ju odkúpil dizajnér Michael Kors, ktorého spoločnosť vlastní už aj značky topánok Jimmy Choo. Do estetiky módneho domu Versace však vstup amerického investora nezasiahol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Instagram #Versace #návrat #Elizabeth Hurley #Harper´s Bazaar

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Nečakajte, že všetci zarábajú ako vy, prispôsobte sa aj...

+ Spánok je dôležitý a vy ho máte príliš málo, tak zostaňte v posteli.
Nenechávajte rozhodnutie len na svojich...