V Miami bolo ešte horúcejšie! Slávna bacuľka zhodila šaty a provokovala

Iskra Lawrence je jednou z najslávnejších plus size modeliek sveta. Ako sa páči vám?

28.03.2019 00:00
debata (12)

Popri Ashley Grahamovej vo svete plus size módy rezonuje aj meno jej blond kolegyne, modelky Iskry Lawrence. 28-ročná Britka na seba dokáže strhnúť pozornosť – nielen v plavkách, ale aj na červených kobercoch. Aktuálne však šaty v Miami zhodila a pred objektívmi si zapózovala pomerne „naľahko“.

Iskra Lawrence pózuje na pláži v Miami. Foto: Profimedia
Iskra Lawrence Iskra Lawrence pózuje na pláži v Miami.

28-ročná bacuľka na slnkom zaliatej pláži vystriedala hneď niekoľko modelov plaviek. So svojimi tvarmi je slávna kráska viditeľne spokojná, čo je vidieť aj na záberoch. V rozhovore pre magazín Hello povedala: „Veľa dievčat má obavy a hovorí, že nemôžu ísť na pláž, pretože sa obávajú, ako budú vyzerať v plavkách. To je smutné,“ opísala Iskra. Zároveň v rozhovoroch často opakuje vety: „So svojím telom som spokojná. Naučila som sa ho mať rada, to je najdôležitejšie.“

Pritom to nebol primárne modeling, o ktorom ako tínedžerka snívala. Aktívne sa venovala plávaniu, túžila po divadelnej kariére. Modelka, ktorá má na svojom Instagrame 4,4 milióna fanúšikov, bez obáv zverejňuje svoje fotografie bez zásahu photoshopu. Chce byť vzorom pre dievčatá, ktoré sa hanbia za svoju postavu, ktorá nie je veľkosti S.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #Miami #Iskra Lawrence

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...