Doutzen Kroes jazdí ulicami Miami v bikinách: Pevnejšie brucho snáď nemala!

Prísne strážený jedálniček a tréning dokážu zázraky. Ak s vami spolupracujú špičkoví odborníci, môžete vyzerať ako z časopisu. Konieckoncov, v prípade Doutzen Kroesovej je to vlastne jej profesia.

30.03.2019 00:00
debata
Modelka a herečka Doutzen Kroes počas fotenia v... Foto: Profimedia
Modelka a herečka Doutzen Kroes počas fotenia v uliciach Miami. Modelka a herečka Doutzen Kroes počas fotenia v uliciach Miami.

Holandská modelka, ktorá v minulosti patrila medzi najlepšie zarábajúce modelky planéty, sa objavila pred pár dňami v uliciach Miami. A pohľad na ňu musel prekvapiť aj mnohých jej fanúšikov.

Príťažlivé krivky síce nie sú v prípade dvojnásobnej mamy, ktorej partnerkou je dídžej Sunnery James, nič výnimočné. Počas fotenia v uliciach LA, kde sa Kroes preháňala na skateboarde, však predviedla čosi navyše – svaly! Hotový pekáč.

Na bruchu dlhonohej krásky s medovými vlasmi bolo jasne vidieť pevné svalové vlákna a jej bruško vyzeralo byť pevné akoby ho trénovala rovno na súťaž. Zdá sa, že prísny tréning jej ubral trochu z objemu dekoltu, ale zato má rozhodne asi najpevnejšie telo, s akým ste ju kedy mohli vidieť.

Tridsaťštyriročnú modelku a príležitostnú herečku (objavila sa napríklad vo filmoch Wonder Woman a Liga spravodlivých v armáde Amazoniek) preslávila najmä spolupráca so značkou Victoria's Secret, pre ktorú od roku 2008 predvádzala niekoľko rokov a mala aj titul jedného z kľúčových „anjelikov“. Po odchode od americkej značky stále zostala činná v modelingovej brandži, ale na prehliadkach sa objavuje už len sporadicky. Viac sa sústreďuje na fotenie a prácu pred kamerou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Miami #Doutzen Kroes #svaly #brucho

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...