Misska Babůrková kedysi očarila muža Lucie Bílej: Dnes má 5 detí a super telo!

Jej meno sa kedysi v českých a tiež slovenských médiách objavovalo takmer so železnou pravidelnosťou. Ako najkrajšia žena Československa, ktorá navyše "odlákala" muža slávnej speváčke, bola objektom záujmu a často aj kritiky.

10.04.2019 12:40
debata (5)
Víťazka súťaže Miss Československo 1992 Pavlína... Foto: Profimedia
Pavlína Babůrková-Kratochvílová Víťazka súťaže Miss Československo 1992 Pavlína Babůrková-Kratochvílová po 27 rokoch od svojho triumfu v súťaži.

Reč je o bývalej kráľovnej krásy Pavlíne Babůrkovej, ktorá v roku 1992 vyhrala súťaž Miss Československo. Pôvabná brunetka zaujala svojím zjavom, modelingovým potenciálom, ale následne aj faktom, že sa do seba zamilovali s producentom Petrom Kratochvílom. Tým istým mužom, ktorý bol partnerom speváčky Lucie Bílej a je zároveň aj otcom jej syna Filipa.

Babůrková sa za producenta vydala a prijala k svojmu menu aj jeho priezvisku. Jej oddanosť pre rodinu znamenala jediné – koniec misskovskej kariéry a stiahnutie sa do úzadia. Brunetka sa na verejnosti objavovala len s prestávkami a jednu takú urobila pred pár dňami v Prahe, kde sa konala akcia Stretnutie Miss po 30 rokoch. Hoci sa už roky nepohybuje v šoubiznise a pokojne by ste ju mohli titulovať slovom „žena v domácnosti“, zatienila aj mnohé mladšie kolegyne.

Víťazka súťaže Miss Československo 1992 Pavlína...
Na akcii Stretnutie Miss po 30 rokoch sa...
+2Zľava: Miss Československo 1990 Renáta Gorecká,...

Dnes 46-ročná Babůrková-Kratochvílová predviedla v elastických šatách s odhalenými ramenami ukážkovú štíhlu figúru. Stále si pestuje dlhé tmavé vlasy a jej tvár pôsobí mladistvo a žensky. Len málokto pritom tuší, že táto dáma je matkou piatich detí. Najstarší syn Jan, ktorý má dnes už 23 rokov, pochádza z jej prvého vzťahu a Kratochvílovi porodila ďalších štyroch potomkov – synov Pavla (18), Petra (16) a dcéry Ilonu (14) a Júliu (12).

„Bolo to také vzplanutie a sme spolu dvadsať rokov. Máme kopu detí, postavili sme veľa domov a vytvorili veľké dielo. Som na naše manželstvo pyšná,“ komentovala Babůrková pre Ahaonline.cz.

Hoci sa dá očakávať, že na spoločenskom podujatí ju zase istý čas médiá ani verejnosť neuvidia, jej návrat medzi kolegyne zo súťaží krásy určite stál za to. Veď len posúďte sami…

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #rodina #Miss #hviezdy po rokoch #Miss Československo #Pavlína Babůrková

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...