Tehotná Alagič na módnej šou, Miss Grecová vystavila krivky pred Kalisovou

Známe tváre, mnohé zákazníčky dizajnérky Michaely Ľuptákovej sa prišli pozrieť na jej prehliadku kolekcie jar a leto 2019. Konala sa v rámci módneho maratónu nákupného bratislavského centra.

11.04.2019 16:20
debata (1)
Aktuálna Miss Slovensko Dominika Grecová počas... Foto: MILAN MARSALKA
Aktuálna Miss Slovensko Dominika Grecová počas prehliadky Michaely Ľuptákovej Aktuálna Miss Slovensko Dominika Grecová počas prehliadky Michaely Ľuptákovej v rámci akcie Eurovea Fashion Forward.

Do industriálnych priestorov na nábreží Dunaja sa už od utorka schádzajú hostia či pozvané celebrity na prezentáciu kolekcií komerčných značiek, ale aj vybraných dizajnérov. Práve Ľuptákovej, ktorá oblieka aj dámy ako Adela Vinczeová či Zuzana Fialová, patril stredajší večer.

Na akcii Eurovea Fashion Forward nechýbala ani...
Moderátorka Jasmina Alagič (vľavo) a riaditeľka...
+36Na prehliadku Michaely Ľuptákovej sa prišli...

Hoci ani jedna z dvojice spomenutých na akciu nedorazila, ďalšie celebritné zákazníčky nenechali návrhárku v štichu. Do prvého radu sa usadila Miriam Kalisová, oblečená do šiat s potlačou ostnatého drôtu z kolekcie 100. Vedľa nej sedela kolegyňa – reportérka Kristína Kövesová, ktorú Ľuptáková obliekala aj na Ples v opere.

zväčšiť Na prehliadku Michaely Ľuptákovej sa prišli... Foto: Milan Maršalka
Na prehliadku Michaely Ľuptákovej sa prišli pozrieť aj markízačky Kristína Kövesová (vľavo) a Miriam Kalisová. Na prehliadku Michaely Ľuptákovej sa prišli pozrieť aj markízačky Kristína Kövesová (vľavo) a Miriam Kalisová.

Pozornosť hostí určite pútala aj tehotná moderátorka Jasmina Alagič. Tvár módnej televízie prišla pracovne a počas večera spovedala hostí. Bruško sa jej už výdatne zaoblilo a moderátorka ho obliekla do šiat s výrazným grafickým vzorom. Krátka dĺžka v prednej časti odhaľovala nohy v čiernych pančuchách. Namiesto podpätkov však stavila budúca mama na vybíjané čižmy.

Moderátorka Jasmina Alagič nezanedbáva prácu... Foto: Milan Maršalka
Moderátorka Jasmina Alagič nezanedbáva prácu ani v tehotenstve. Moderátorka Jasmina Alagič nezanedbáva prácu ani v tehotenstve.

Akciu, kde sa prezentovali na móle aj krásky z aktuálneho ročníka súťaže Miss Slovensko, si prišla pozrieť napríklad aj štylistka Zuzana Kanisová či herečka Michaela Čobejová.

Na móle sa zase predviedla aktuálna kráľovná krásy Dominika Grecová, ktorá sa predviedla v dvoch odvážnych modeloch. Ľahučký hodváb jej totiž obkresľoval nahé telo pod látkou, čo neprehliadli fotografi, ani hostia.

Mimochodom, ktohovie, ako taký pohľad zvládla už spomenutá Miriam Kalisová. Práve Dominika Grecová je totiž aktuálnou partnerkou Kalisovej bývalého partnera Dušana Pašeka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #celebrity #Miriam Kalisová #Michaela Ľuptáková #Dominika Grecová #dizajnérka

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...