Šéfka Miss stíha všetko! Finále za dverami, svoje krásky strážila na prehliadke

Do finále súťaže Miss Slovensko zostáva už len pár dní, ale jej šéfka stíha aj pracovné povinnosti či návštevy módnych šou. Len pred pár dňami ich absolvovala hneď niekoľko. Ale malo to svoj dôvod.

18.04.2019 13:40
debata
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: MILAN MARSALKA
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Karolína Chomisteková, ktorá je sama držiteľkou titulu najkrajšej Slovenky, sa pred pár dňami objavila na módnych dňoch organizovaných bratislavským obchodným centrom a takmer každé popoludnie počas pracovného týždňa ju bolo možné zahliadnuť v prvom rade počas prehliadok odevných značiek.

V jeden večer jej robila spoločnosť mama, po iné dni si 25-ročná brunetka užila akciu aj v sprievode kolegýň či kamarátok. A samozrejme, čiastočne dozerala aj na svoje zverenkyne.

zväčšiť Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: Milan Maršalka
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (horný rad v strede) s dvanástkou finalistiek súťaže Miss Slovensko 2019. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (horný rad v strede) s dvanástkou finalistiek súťaže Miss Slovensko 2019.

Dvanástka krások, ktoré sa v sobotu 27. apríla stretnú v súboji o titul tej najkrajšej, sa totiž objavila na móle a zbierala cenné skúsenosti predvádzania pred objektívmi a divákmi. Missky prezentovali napríklad aj najnovšiu kolekciu Michaely Ľuptákovej.

Počas finálového večera ich tiež čaká niekoľko prehliadok a diváci sa údajne môžu tešiť na bohatý program. Nebude určite chýbať ani promenáda v plavkách, o ktorej sa v posledných mesiacoch viedli veľký diskusie na medzinárodnej úrovni. Niektoré súťaže ju dokonca zrušili, aby údajne neprezentovali súťažiace na sexistickej úrovni.

„Sú to mladé krásne baby, ktoré majú krásne telá. A nemajú sa prečo hanbiť,“ vyhlásila Chomisteková pre Pravdu. Viac si pozrite v archívnom videu.

Video
Na akcii Eurovea Fashion Forward nechýbala ani...
Moderátorka Jasmina Alagič (vľavo) a riaditeľka...
+36Na prehliadku Michaely Ľuptákovej sa prišli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #finále #plavky #súťaž #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...