VIDEO Kocianová opäť hľadá nové topmodelky. Na toto dajte pozor, odkazuje!

Topmodelka Michaela Kocianová lieta pravidelne medzi Európou, Amerikou a Áziou, ale vždy si nájde čas na pár dní v roku precestovať aj Slovensko. Dôvod je jasný, hľadá nové tváre hviezdnej brandže.

23.04.2019 14:09
debata
Slovenka Michaela Kocianová v kreácii Roberto... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Slovenka Michaela Kocianová v kreácii Roberto Cavalli. Slovenka Michaela Kocianová v kreácii Roberto Cavalli.

Aj tento rok sa v rámci krajiny konajú kastingy do modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, z ktorej v minulosti vzišli topmodelky Michaela Hlaváčková, Saša Gachulincová, Barbora Brušková či Barbora Podzimková alebo Jana Tvrdíková.

„Občas hovorím, že už som taký inventár. Už to robím, ak sa nemýlim, šiesty rok,“ prezradila vo videu pre TV Pravda krásna Kocianová. Zdôraznila, že ona sama sa len občas podieľa na výbere budúcich modeliek. „Kastingom najmä sprevádzam. Hovorím dievčatám, kam si majú sadnúť, či sa budú alebo nebudú fotiť, riešim tie veci okolo. A občas vyberám,“ vysvetlila.

VIDEO TU:

Video

Aj tento rok sa okrem nových tvárí ženského modelingu bude odborná porota snažiť vybrať aj šikovných a nádejných manekýnov. V súvislosti s tým Kocianová prezradila, že sa často stáva, že kasting objaví mladého človeka, ktorý ani neplánoval zúčastniť sa. „Niekedy je to len doprovod, takže príďte všetci, aj tí, čo idete len niekoho sprevádzať,“ odkázala s úsmevom.

Ako profesionálka, ktorá v brandži pôsobí už bezmála pätnásť rokov, upozorňuje na to, že podceňovať netreba cudzí jazyk, životosprávu, ale aj akúsi mentálnu prípravu. Pozor si zase podľa nej treba dať na „falošných“ agentov.

Topmodelka Michaela Kocianová.
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na...
+11Modelka Michaela Kocianová počas finálového...

„Keďže naše kastingy sú medializované, chodia nám na ne aj iní agenti alebo ľudia, ktorí často presviedčajú, že z niekoho spravia supermodelku, ak zaplatí za to a za to,“ uviedla Kocianová. „To je zle! Dobrá agentúra všetko zafinancuje a modelka si to až následne odrobí,“ uzavrela topmodelka, ktorá sa už v stredu objaví na kastingu v Banskej Bystrici a následne s tímom bookerov obíde mestá ako Košice, Poprad, Trenčín či Nitru a, samozrejme, Bratislavu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #modeling #modelky #Michaela Kocianová #kasting #začiatok #booker

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...