VIDEO Zo škaredého káčatka je Miss Press! 12 krások sa takto teší na finále

Posledné oficiálne stretnutie s médiami pred finálovým galavečerom Miss Slovensko má dvanástka krások za sebou. Počas stredajšieho predpoludnia sa rozhodlo aj o Miss Press.

24.04.2019 14:52
debata (5)
Miss Press 2019 Tereza Turzová z Púchova. Foto: SITA/AP, ¼udovít Vaniher
Miss Press 2019 Tereza Turzová z Púchova. Miss Press 2019 Tereza Turzová z Púchova.

Titul od novinárov si odniesla finalistka s číslom 6 Tereza Turzová z Púchova, pôvabná blondínka so štebotavým hlasom. Podľa riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej je práve jej víťazstvo zaslúžené a ona jej ho veľmi praje. „Ja ju volám barbína, lebo je naozaj krásny typ. Dokonalá pleť, nádherný úsmev, nádherné vlasy,“ uviedla pre TV Pravda riaditeľka súťaže.

VIDEO: Čo čaká divákov Miss a aká je Miss Press?

Video

„Je to zároveň paradox. Pretože aj v dokrútke budú môcť diváci vidieť, že v škole mala problém. Nebola pekná, deti sa jej smiali a dnes je v súťaži krásy. Súťažou si chcela zbúrať traumy z detstva a vyhrala prvý titul a ja jej k tomu veľmi gratulujem,“ pokračovala pred kamerou.

Okrem Turzovej zabojujú o tituly Miss Slovensko, prvej a druhej vicemiss 2019 v sobotu večer v bratislavskej Inchebe aj Natália Hrušovská z Nitry, Alica Ondrášová z Unína, Patrícia Junasová z Jaslovských Bohuníc, Frederika Kurtulíková z Bratislavy, Barbora Korcová z Rovinky, Ivana Gromová z Prievidze, Michaela Budáčová z Prievidze, Ema Meszárosová z Levíc, Michaela Čajková z Klenovca, Melissa Záteková z Banskej Bystrice a Terézia Jakubcová zo Sniny.

Miss Press 2019 Tereza Turzová z Púchova.
Finalistka súťaže Miss Slovensko s číslom 1...
+13Finalistka súťaže Miss Slovensko s číslom 2...

Dievčatá sa počas finálového galavečera predvedú v módnych kolekciách od Michaely Ľuptákovej či Michaela Kováčika a ukážu aj svoj talent. „Verejnosť si už dlhšie žiadala ako súčasť večera určitú aktivitu samotných finalistiek, rovnako je to aj na svetových súťažiach. Pospájali sme teda dievčatá do skupiniek, v ktorých predvedú spoločné čísla,“ uviedla počas tlačovej konferencie riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Diváci sa môžu tešiť aj na členov čestnej prezidentskej stráže. Jedna zo súťažiacich, Michaela Čajková je totiž profesionálna vojačka a jej členka, takže si pripravila špeciálne číslo. Viac o ňom si pozrite v našom videorozhovore.

zväčšiť Finalistky Miss Slovensko 2019 a riaditeľka... Foto: SITA/AP, Ľudovít Vaniher
Finalistky Miss Slovensko 2019 a riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (uprostred) s minuloročnou víťazkou Dominikou Grecovou. Finalistky Miss Slovensko 2019 a riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (uprostred) s minuloročnou víťazkou Dominikou Grecovou.

Finále Miss Slovensko 2019 bude v sobotu od 20:35 vysielať v priamom prenose TV JOJ. Okrem dvanástich finalistiek sa diváci a diváčky prenosu môžu tešiť aj na Carmel a Celeste Buckingham, Adama Ďuricu so sláčikovým orchestrom, Mikolasa Josefa, akrobatickú skupinu Vertigo a ďalších účinkujúcich. Galavečer budú tento rok moderovať Libor Bouček a Michal Sabo.

Anketa dolu pod článkom pokračuje s výsledkami od jej zverejnenia 5. apríla 2019.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #anketa #prenos #Miss Slovensko #program #finalistka #Miss Press #Tereza Turzová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....