Toto je nová Miss USA! Kráske tiahne na 30-ku, ale ohúrila telom v plavkách

Iba pár dní po vyhlásení novej Miss Slovensko sa súťaž krásy konala aj za oceánom. Spomedzi 51 kandidátiek, ktoré zastupovali jednotlivé americké štáty, sa najviac darilo kráske zo Severnej Karolíny.

03.05.2019 10:20
debata (20)
Miss Severnej Karolíny Cheslie Kryst, ktorá sa... Foto: TASR/AP, Jason Bean
Miss Severnej Karolíny Cheslie Kryst Miss Severnej Karolíny Cheslie Kryst, ktorá sa stala novou Miss USA počas finálového večera súťaže v Rene 2. mája 2019.

Príťažlivá kučeravá dáma menom Cheslie Kryst, ktorá do súťaže vstupovala s titulom Miss Severnej Karolíny, sa stala novou najkrajšou ženou Ameriky. Rozhodla sa tak porota po finálovom večere, v rámci ktorého sa dievčatá predviedli vo večerných šatách, počas rozhovorov s vybranými porotcami a tiež v rámci promenády v plavkách.

Kryst zaujala aj v poslednej spomenutej disciplíne. Je totiž veľkou fanúšičkou športu a na jej šachovitej a vyšportovanej postave to bolo aj vidieť.

Miss USA 2019 sa stala Cheslie Kryst, víťazka...
Miss Severnej Karolíny Cheslie Krystovú, ktorá...
+3Miss USA 2019 Cheslie Kryst sa teší zo zisku...

Zaujímavosťou je aj vek víťazky. Na misskovskú súťaž pomerne vysoký. Cheslie Kryst sa narodila v roku 1991 a v čase víťazstva má 28 rokov. Možno aj preto je jej kariéra už pomerne bohatá.

Miss Severná Karolína Cheslie Kryst, ktorá sa... Foto: TASR/AP, Jason Bean
Miss USA 2019 Cheslie Kryst Miss Severná Karolína Cheslie Kryst, ktorá sa stala víťazkou finálového večera súťaže krásy Miss USA.

Vyštudovala marketing a manažment ľudských zdrojov, neskôr pokračovala vo vzdelávaní v rámci práva a pred súťažou pôsobila ako advokátka. Okrem toho je tiež zakladateľkou módneho blogu White Collar Glam, ktorý pomáha ženám nájsť správny štýl na oblečenie do zamestnania v kancelárii.

Nová Miss USA bude reprezentovať krajinu na svetovej súťaži Miss Universe.

VIDEO: Ako sa na promenádu v plavkách pripravili slovenské adeptky na Miss?

Video

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #víťazstvo #súťaž #Severná Karolína #Miss USA

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...