Dvadsiatničky, z cesty! Dôchodkyňa Tyra Banks na titulke Sports Illustrated

Vôbec prvý raz pre Plavkový špeciál magazínu Sports Illustrated pózovala slávna Tyra Banks v roku 1993. Teraz si to zopakovala.

09.05.2019 16:00
debata (1)

Modelka Tyra Banks má 45 rokov, ale telo v bikinách môže hrdo a bez zábran predvádzať celému svetu. Aj napriek tomu, že už pred rokmi dobrovoľne odišla do modelkovského dôchodku. Aktuálne zdobí titulku Plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated. Zaujímavosťou pri tom je, že obálku magazínu skrášľovala aj v roku 1993, kedy na nej pózovala spolu s modelkou Valeriou Mazza. V roku 1997 sa na ňu dostala sólo ako prvá Afroameričanka vôbec.

Prestížny magazín tento rok vytlačil Plavkový špeciál s troma rôznymi verziami titulnej stránky – okrem Tyry Banksovej sú ďalšími dvoma hviezdami 27-ročná modelka a instagramová hviezda Camille Kostek a hráčka futbalu Alex Morgan (29), držiteľka zlatej olympijskej medaily.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Thankful for your fierce love and support all these years. #BanX

Príspevok, ktorý zdieľa Tyra Banks (@tyrabanks),

Ako sólo modelka sa na titulke objavila pred 22 rokmi a ako ona sama priznala, teraz je o 11 kilogramov ťažšia ako vtedy. Fotografovanie na obálku Plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated prišlo štrnásť rokov potom, ako modelka ohlásila svoj odchod do dôchodku. „Je to zaužívaný stereotyp, že v bikinách vyzerajú skvelo len dvadsiatničky,“ povedala v rozhovore pre Sports Illustrated a dodala: „Ako keby sme po prekročení istého veku prestali byť žiaduce. Ale ja chcem ukázať, že modeling sa dá robiť v každom veku. Odskočila som si z dôchodku, aby som si to opäť vyskúšala.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#Yellow #Yeah #Yahoo #ThisIsForYOU

Príspevok, ktorý zdieľa Tyra Banks (@tyrabanks),

Zároveň prezradila, že jej prvé pózovanie pre titulku prestížneho magazínu bolo niečo ohromné. „Z večera do rána to zmenilo môj život,“ opísala v rozhovore pre The New York Times.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sports Illustrated #Tyra Banks

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...