Titulku jej vyfúkla staršia kolegyňa! No na pláži... táto modelka nemá konkurenciu

Hoci tento rok na titulnej strane plavkového vydania magazínu Sports Illustrated (opäť) pózuje afroamerická modelka a televízna celebrita Tyra Banks, minulý rok sa podobnej pocty dočkala aj Danielle Herrington.

13.05.2019 00:00
debata (2)
Americká modelka Danielle Herrington sa... Foto: Profimedia
Americká modelka Danielle Herrington sa predviedla v sexy bikinách na pláži v Miami. Americká modelka Danielle Herrington sa predviedla v sexy bikinách na pláži v Miami.

Rodáčka z Kalifornie, ktorá sa stala v poradí len treťou afro-americkou modelkou na obálke známeho magazínu vydávaného pod hlavičkou Sports Illustrated, sa pred štartom uplynulého víkendu objavila na pláži v Miami. A nebudete asi prekvapení, keď napíšeme, že opäť bola v bikinách.

Dvadsaťpäťročná kráska sa spoločne s ďalšími kolegyňami zúčastnila na neoficiálnom fotení, ktoré má podporiť nedávne vydanie spomenutého časopisu. Pohľad na jej krivky v bikinách so zvieracím vzorom nepochybne pár fanúšikov ku kúpe magazínu motivuje.

Herrington na pláži predviedla skutočne dokonalé plážové krivky. Ukážkové proporcie, tvarované ramená aj stehná, ploché vypracované bruško. To všetko bolo okamžitým magnetom aj pre iných návštevníkov pláže.

Modelka Danielle Herrington sa stala hviezdou... Foto: SITA/AP, Ben Watts
Danielle Herrington Modelka Danielle Herrington sa stala hviezdou titulnej strany Sports Illustrated v roku 2018. Bola len treťou ženou tmavej pleti, ktorá sa na titulnej strane ocitla za viac ako 50-ročnú históriu plavkového vydania.

Modelku zaradili tvorcovia prílohy na stránky Swimsuit Issue aj tento rok, pričom vydanie s kolekciami na leto 2019 prináša niekoľko úplných noviniek. Napríklad vôbec prvýkrát sa v magazíne objavila aj modelka moslimského vierovyznania Halima Aden, ktorá má namiesto tradičných plaviek hidžáb a takzvané burkini.

Na jednej z trojice titulných strán zase okrem 45-ročnej Tyry Banksovej a influencerky Camille Kostekovej pózovala aj profesionálna futbalistka Alex Morgan. Spomenutá Banks sa dokonca stala historicky najstaršou modelkou, aká kedy na obálke magazínu pózovala.

VIDEO: Cítim sa sexy, hovorí o fotkách v bikinách slovenská kráska

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Telo #modelka #Sports Illustrated Swimsuit Issue #sexy #Danielle Herrington

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....