Irina Shayk sa domov neponáhľa! Radšej zamierila v podväzkoch na mólo

Ruská supermodelka Irina Shayk sa stala súčasťou módnej šou LuisaViaRoma vo Florencii.

15.06.2019 16:01
debata

Po oznámení rozchodu s otcom jej dieťaťa, Bradleym Cooperom, zamierila modelka Irina Shayk na Island. Hoci ju tam zaviali pracovné povinnosti, vychutnala si aj relax uprostred krásnej prírody, o čom informovala aj fanúšikov na Instagrame, ktorých má pekná Ruska 12 miliónov.

Irina Shayk na módnej šou  LuisaViaRoma  vo... Foto: Profimedia
Irina Shayk Irina Shayk na módnej šou LuisaViaRoma vo Florencii.

Z Islandu jej kroky nesmerovali domov, do Los Angeles, ale do Talianska, kde sa zúčastnila módnej šou LuisaViaRoma v romantickej Florencii. 33-ročná výrazná hnedovláska sa objavila na móle v kožených šatách návrhára Ermanna Scervina v štýle Brigitte Bardot. A hoci modelka bola na móle nielen krásna ako obrázok, ale aj poriadne sexi práve vďaka tomuto modelu, smútok v jej tvári bol badateľný.

Irina Shayk na módnej šou  LuisaViaRoma  vo... Foto: Profimedia
Irina Shayk Irina Shayk na módnej šou LuisaViaRoma vo Florencii.

Expartnerka herca a režiséra Bradleyho Coopera nebola jedinou hviezdou módnej akcie, popri nej sa na móle vystriedali aj ďalšie zvučné mená ako Stella Maxwell, Gigi a Bella Hadidové či Alessandra Ambrosio.

Štyridsaťštyriročný rodák z Philadelphie, Bradley Cooper a 33-ročná ruská supermodelka spolu začali randiť na jar 2015, pričom súkromie si dobre strážili. Naposledy sa spolu objavili na vyhlásení Oscarov koncom februára tohto roka. Odvtedy ich však už viac nevideli spoločne. Majú jedno dieťa, dcéru Leu (2).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...