Spravili z nej 'chlapca': Slávna Gigi Hadid ako hviezda pánskej prehliadky!

Hoci momentálne žijú módne metropoly pánskou módou, na nedávnej šou značky Berlutti sa v hlavnej úlohe objavila najslávnejšia modelka súčasnosti Gigi Hadid. Samozrejme, na móle.

24.06.2019 08:30
Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky kolekcie... Foto: ,
Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky kolekcie značky Berluti Menswear Jar-Leto 2020.
debata

Dvadsaťštyriročná rodáčka z USA doplnila zostavu mužských modelov pri prezentovaní kolekcie pánskej módy značky Berluti od dizajnéra Krisa van Ascheho. Ak však niekto očakáva, že bola oblečená do ženských kúskov, asi zostane prekvapený.

S vlasmi nahlado ulízanými dozadu a takmer žiadnym mejkapom bola Hadid štylizovaná do akejsi androgýnnej bezpohlavnej podoby a podporila tak jeden zo súčasných módnych trendov, keď sa odev stáva unisexovým prvkom určeným pre obe pohlavia bez rozdielu.

Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky kolekcie... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky kolekcie značky Berluti Menswear Jar-Leto 2020. Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky kolekcie značky Berluti Menswear Jar-Leto 2020.

Pre americkú modelku, ktorej v žilách koluje po otcovi aj jordánska krv, to však nebola prvá šou pánskej módy v Paríži. Gigi Hadid sa objavila aj na prehliadkach Off-White, Louis Vuitton či pár dní predtým počas milánskej šou Versace.

Známu modelku si na parížskej šou Berluti prišiel pozrieť aj jej bývalý priateľ – spevák Joe Jonas. V zozname prominentných hostí sa objavil tiež spevák Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Paríž #trend #Gigi Hadid #pánska móda

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...