Kocianová ako najsexy žena vo Varoch: Takto sa bavila s hollywoodskou hviezdou

Sobotňajší večer na filmovom festivale v Karlových Varoch sa neniesol len v znamení úspechu filmu Nech je svetlo a herca Milana Ondríka.

08.07.2019 13:56
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto:
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na filmovom festivale v Karlových Varoch.
debata

Zástupcov mala naša krajina aj na červenom koberci záverečného ceremoniálu a treba jedným dychom dodať, že práve slovenská krása patrila medzi tie najvýraznejšie v zozname tohtoročných hostí posledného dňa filmového maratónu.

Postarala sa o to slovenská topmodelka Michaela Kocianová, ktorá na slávnostný galavečer dorazila v sprievode kamaráta Bruna Cibereja a kolegyne a kamarátky Denisy Dvořákovej. Kocianová si na tento večer vybrala model šiat z dielne dizajnéra Toma Forda.

Telová farba, elastický materiál, provokatívny detail zvieracej potlače v drieku a k tomu všetkému priam dokonalé modelkovské krivky, ktoré v minulosti modelke zabezpečili ako jedinej Slovenke miesto aj na prehliadke Victoria's Secret. To bola kombinácia so zaručeným výsledkom. Michaela Kocianová patrila medzi najsexy ženy večera.

Hollywoodska herečka Patricia Clarkson (v... Foto: Profimedia
Hollywoodska herečka Patricia Clarkson (v strede) s modelkami Michaelou Kocianovou (vpravo) a Denisou Dvořákovou. Hollywoodska herečka Patricia Clarkson (v strede) s modelkami Michaelou Kocianovou (vpravo) a Denisou Dvořákovou.

Prekvapením o pár hodín neskôr, po oficiálnej časti programu, bol aj fakt, že sa Kocianová s Dvořákovou ocitli v spoločnosti hollywoodskej herečky Patricie Clarksonovej. Tá si vo Varoch prevzala Krištáľový glóbus za výnimočný prínos filmu a potom si vyrazila užiť záverečný festivalový večierok.

Zdá sa, že s modelkami, ktoré v minulosti bodovali v súťaži Elite Model Look a urobili svetovú kariéru, sa mali o čom zhovárať a následne si spolu aj zapózovali. Zábava trvala do skorých ranných hodín a užili si ju nielen ocenení herci a filmári, ale aj pozvané celebrity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Kocianová #Tom Ford #sexy #MFF Karlove Vary 2019

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...