Ďalší Turek po boku brazílskej gazely! Tohto boháča zbalila Adriana Lima

Zdá sa, že našla zaľúbenie v tureckých mužoch! Slávna topmodelka Adriana Lima vymenila bývalého partnera za ďalšieho. Načapali ich na Mykonose.

11.07.2019 00:00
debata
Brazílska topmodelka Adriana Lima a jej nový... Foto: Profimedia
Brazílska topmodelka Adriana Lima a jej nový partner - turecký finančník a podnikateľ Emir Uyar. Spoločne na ostrove Mykonos. Brazílska topmodelka Adriana Lima a jej nový partner - turecký finančník a podnikateľ Emir Uyar. Spoločne na ostrove Mykonos.

Brazílska rodáčka, ktorá bola dlhé roky hviezdou značky Victoria's Secret, sa objavila na vyhľadávanom gréckom ostrove v spoločnosti Emira Uyara, finančníka a bohatého podnikateľa z Turecka. Práve on by mal byť najnovším partnerom dlhonohej brunetky.

Dvojicu zachytili objektívy paparazzov počas príchodu na ostrov do súkromneho apartmánového komplexu. Počas nasledujúcich dvoch večerov sa spoločne objavili v uličkách mestečka a užívali si atmosféru dovolenkového strediska spoločne s priateľmi.

Uyar je členom predstavenstva obchodnej spoločnosti Permak Group, ktorú založil začiatkom osemdesiatych rokov Uyarov otec Selim. Odvtedy sa z nej stala jedna z najväčších strojárenských a konštrukčných spoločností, ktorá sa zamerala posledné roky aj na vývoj nových technológií.

O tom, kde sa Lima zoznámila s Uyarom, sa dá len špekulovať. Zaujímavosťou však je, že dvojnásobná mama randila až donedávna s tureckým spisovateľom Metinom Harom. Lima má za sebou jedno neúspešné manželstvo – jej partnerom bol srbský basketbalista Marko Jaŕic.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Turecko #milenec #Adriana Lima #finančník #Emir Uyar

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....