Bikiny vymenili za plienky a podbradníky! Ale tieto mamy sú v top forme

Je hneď niekoľko vecí, ktoré spája tieto dve krásky. Ich stretnutie na nedávnej akcii v USA bolo zaujímavou zhodou náhod.

12.07.2019 11:20
debata
Topmodelky Hannah Jeter (vľavo) a Kate Upton sa... Foto: SITA/AP, Michael McElroy
Hannah Jeter (vľavo) a Kate Upton Topmodelky Hannah Jeter (vľavo) a Kate Upton sa spoločne objavili na akcii T-Mobile Derby After Dark.

Modelky Hannah Jeter a Kate Upton sa v minulosti obe ocitli na titulnej strane známeho magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Spája ich aj plavá farba vlasov, typický americký pôvab a tiež fakt, že obe v období posledného roka porodili. Upton svojho prvého potomka, dcérku, Jeter už dieťa druhé, tiež dievčatko.

Krásky sa v uplynulých dňoch objavili spoločne na večernej akcii v rámci bejzbalovej ligy, ktorú organizoval známy operátor. A vyzeralo to, že sa dohodli aj na farbe oblečenia – obe volili čiernu.

Modelka Hannah Jeter na akcii T-Mobile Derby... Foto: SITA/AP, Phil Long
Hannah Jeter Modelka Hannah Jeter na akcii T-Mobile Derby After Dark, ktorá sa konala v rámci Home Run Derby.

Je tu, samozrejme, aj možnosť, že voľba padla na zoštíhľujúcu farbu, aby vyzerali obe dámy dobre na kamere. Šaty, v ktorých sa predviedla Hannah Jeter, však tak akcentovali úzky driek, že sa bez dodatočného zoštíhľovania zaobíde.

Modelka priviedla svoju druhú dcérku na svet v januári tohto roka a za pár mesiacov sa vrátila do ukážkovej formy. Jej kolegyňa Kate Upton je matkou od novembra minulého roka a priznala sa, že jej návrat k pôvodnej postave nebol jednoduchý. Ani ho však nechcela uponáhľať.

Podľa nás obe modelingové mamičky vyzerajú skvelo, vy môžete zahlasovať v ankete za tú, ktorá podľa vás boj s popôrodnými kilami zvládla lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #modelka #Kate Upton #forma #mama #Hannah Jeter

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...