Niektorí ľudia vás milujú, iní nenávidia, hovorí Irina Shayk

Komentáre o tom, ako jej pomohla plastická chirurgia ku kráse si vraj krásna Irina Shayk nepúšťa k telu. V rozhovore pre magazín Harper's Bazaar uviedla, že sa skôr z nich smeje.

15.07.2019 00:00
debata
Topmodelka Irina Shayk predvádza počas... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Irina Shayk, Versace Topmodelka Irina Shayk predvádza počas prehliadky značky Versace v Miláne.

„Ak čítam nejaký titulok, že som si nechala urobiť pery, lebo vyzerajú ako vyvaľkané cesto, musím sa smiať. Ani neviem, človek musí mať zmysel pre humor. So všetkým, čo sa v tomto svete deje, sa netreba brať príliš vážne,“ vyhlásila modelka pre magazín.

„Niektorí ľudia vás budú milovať. Iní vás zase budú nenávidieť. Nejako to môj život nenarúša,“ pokračovala Irina Shayk, ktorá je vraj vo svojich 33 rokoch hrdá na prvé vrásky aj známky toho, že starne.

„Mám vrásky a budem mať ďalšie. "Akurát musíte akceptovať zmysel starnutia a snažiť sa mať radosť z toho, čo prichádza. V živote by sme mali veci vnímať menej vážne a pochopiť, že je ľudské nebyť perfektný,“ doplnila ešte Irina Shayk.

Ruská rodáčka patrí medzi najžiadanejšie modelky sveta a jej pôvab využili komerčné značky, ale aj slávne módne domy. Donedávna bola partnerkou herca a režiséra Bradleyho Coopera. Dvojica však prekvapivo potvrdila rozchod. Ich spoločná dcérka zostala v opatere mamy, ale Cooper ju môže navštevovať. Dvojica sa pravdepodobne dohodla na striedavej starostlivosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #irina Shayk #rozhovor #ľudia #plastika

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...