Aké je byť švagrinou Ivanky Trumpovej? Ťažké, tvrdí slávna modelka

Patrí medzi najslávnejšie modelky súčasnosti a nepochybne jej k tejto pozícii pomohla aj práca pre značku Vitoria's Secret. Američanka Karlie Kloss však svoj kontrakt ukončila a vysvetlila aj prečo.

19.07.2019 00:00
debata
Modelka Karlie Kloss na prehliadke známej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Victoria´s Secret Fashion Show 2013 - Karlie Kloss Modelka Karlie Kloss na prehliadke známej značky Victoria's Secret v roku 2013.

Ako prezradila Kloss v najnovšom vydaní britskej mutácie magazínu Vogue, rozhodnutie ukončiť spoluprácu so slávnym výrobcom bielizne bolo pre ňu jednou z kľúčových. „Necítila som, že ten obraz, ktorý svetu ukazujem, skutočne odráža to, kým som a tiež, aké posolstvo chcem smerovať k mladým ženám po celom svete,“ vyhlásila Kloss. Podľa nej by chcela ukázať svetu, že byť krásna nie je limitované len na dokonalé krivky v spodnej bielizni.

„Myslím si, že to bol kľúčový moment vo chvíli, keď som sa naplno prejavila ako feministka, schopná robiť moje vlastné rozhodnutia, zvoliť si vlastný jazyk aj spoločnosti, s ktorými chcem spolupracovať a ktoré mi pomôžu práve moje hodnoty sprostredkovať svetu,“ pokračovala ešte niekdajšia profesionálna baletka.

Modelka Karlie Kloss na uvedení 17. sezóny... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Karlie Kloss Modelka Karlie Kloss na uvedení 17. sezóny televíznej šou "Project Runway" v New Yorku.

Kloss okrem úspešnej modelingovej kariéry púta pozornosť aj svojím súkromím – a to nepochybne aj preto, že jej manželom Joshua Kushner, mladší brat Jareda Kushnera, ktorý je zase manželom Ivanky Trumpovej a poradcom amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Pre Vogue topmodelka priznala, že bolo ťažké čeliť tomu tlaku okolia, ale tiež názorovým nezhodám. „Ale rozhodla som sa sústrediť na hodnoty, ktoré zdieľame aj s mojím manželom a sú to tie isté liberálne hodnoty, s akými som bola vychovávaná a ktoré ma viedli celým doterajším životom,“ doplnila modelka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Victoria´s Secret #manžel #Karlie Kloss #hodnoty #liberalizmus

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...