Prichádza bosá nevesta! Heidi Klum sa vydala za mladého partnera

Nemecká modelka Heidi Klum (45) a člen kapely Tokio Hotel, Tom Kaulitz (29), si v sobotu užili ich veľký deň na talianskom ostrove.

04.08.2019 11:00
debata (1)

Po 17 mesiacoch randenia si dvojica povedala „áno“ na talianskom ostrove Capri. Oslavy ich svadby trvali 3 dni, kedy mladomanželia oslavovali spolu s pozvanými hosťami od piatku do nedele.

Heidi Klum (45) a člen kapely Tokio Hotel, Tom... Foto: Profimedia
heidi Klum Heidi Klum (45) a člen kapely Tokio Hotel, Tom Kaulitz (29), si v sobotu povedali "áno".

Svoje sľuby si Heidi a Tom vymenili v sobotu večer na luxusnej jachte „Christina O“. 100 metrov dlhá jachta kedysi patrila slávnemu gréckemu boháčovi Aristotelovi Onassisovi a trávil na nej čas aj s jeho manželkou, Jackie Kennedy Onassisovou. Niekdajšiu kanadskú fregatu nechal Onassis v roku 1954 prestavať na jachtu, ktorá bola svojho času najluxusnejšou jachtou na svete. Teraz "poslúžila“ práve prominentnému páru. Na svadbe boli prítomné aj štyri deti topmodelky – Leni (14), Henry (12), Johan (11) a Lou (9).

Heidi Klum (45) a člen kapely Tokio Hotel, Tom... Foto: Profimedia
heidi klum Heidi Klum (45) a člen kapely Tokio Hotel, Tom Kaulitz (29), si v sobotu povedali "áno".

Paparazzi fotografie zachytili nevestu vo veľkolepých svadobných šatách, ktoré jej štedro odhaľovali dekolt, s rozpustenými vlasmi, ako kráča bosá dolu schodmi na luxusnej jachte. Jej dekolt zdobila zlatá retiazka s príveskom, na ktorom stálo „Tom“.

Zaujímavosťou je, že Portál TMZ.com priniesol v júli dokument, z ktorého údajne vyplývalo, že matka štyroch detí už povedala „áno“ členovi formácie Tokio Hotel a svojmu partnerovi Tomovi Kaulitzovi. Malo sa tak stať 22. februára tohto roka v Beverly Hills, teda presne na ich výročie zoznámenia. Dvojica však svoj sobáš nijako nekomentovala, čo je pri Klumovej pomerne zvláštne. Momenty zo súkromia, aj toho intímneho a vzťahového totiž zverejňuje pomerne často na Instagrame. Na Capri si tak svoju svadbu „zopakovali“ v spoločnosti pozvaných hostí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....