Mesiac od ohlásenia rozvodu? Lascívne pózy na jachte, sexy krivky odhalené

Len mesiac a pár dní uplynul od momentu, čo sa do médií dostala správa o krachu krátkeho manželstva topmodelky Shaniny Shaikovej. Zdá sa však, že v slzách sa doma neumára.

09.08.2019 00:00
debata
zväčšiť Topmodelka Shanina Shaik si užívala so... Foto: Profimedia
Topmodelka Shanina Shaik si užívala so skupinkou priateľov na ostrove Formentera. Topmodelka Shanina Shaik si užívala so skupinkou priateľov na ostrove Formentera.

Sexy kráska s olivovou pleťou, ktorá patrí medzi hviezdy značky Victoria's Secret a tiež sa objavuje na prehliadkach veľkých módnych ateliérov, si momentálne užíva na ostrove Formentera so skupinkou priateľov, v ktorej nechýba ani jej kolegyňa Cindy Bruna.

Shaikovú načapali paparazzi na palube jachty, kde si užívala dobrú náladu, slnko aj miešané koktejly spoločne s kamarátmi. A nielen to. Podľa niektorých záberov je zjavné, že 28-ročná modelka sa nevyhýbala ani flirtovaniu s prítomnými pánmi. A predvádzala sa pred objektívom mobilov – ako inak, kvôli Instagramu.

Kráska bola niekoľko rokov partnerkou Dj Ruckusa, s ktorým sa v apríli 2018 zosobášili na Bahamách. Manželstvo však vydržalo len rok aj pár mesiacov a dvojica začiatkom júla oznámila, že po dlhšom zvažovaní sa rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Pár bol bezdetný, takže rozvod by mal prebehnúť rýchlejšie a bez problémov.

Shaik sa údajne sústredila viac na kariéru, keď len nedávno ohlásila tvorbu vlastnej kapsulovej kolekcie pre austrálsku značku Johansen. Podľa záberov z Formentery je však jasné, že jej život nebude len o práci…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #bikiny #jachta #sexy #Formentera #Shanina Shaik

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...