Miranda Kerr sa chváli bruškom. Aha, slávna tehuľka to má fakt za pár...

Chvíľami to vyzerá akoby austrálska modelka Miranda Kerr len rodila. Bývalá topmodelka je už niekoľko mesiacov v šťastnom očakávaní. V poradí už tretieho potomka.

14.08.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miranda (@mirandakerr),

Niekdajšia tvár značky Victoria's Secret zverejnila na svojom Instagrame záber, kde jasne vidieť, že jej tehotenské obliny už nabrali výrazné kontúry. Termín pôrodu síce nepotvrdila, no predpokladá sa, že tretiu ratolesť privedie na svet už v úvode jesene.

Otcom potomka je miliardár Evan Spiegel, ktorého si vzala 36-ročná kráska po stroskotanom manželstve s hercom Orlandom Bloomom. Práve s ním má Kerr aj prvého syna Flynna, ktorý dovŕšil už osem rokov.

Spiegelovi, ktorého vo svete poznajú predovšetkým ako muža stojaceho za platformou Snapchat, porodila topmodelka tiež syna. Stalo sa tak minulý rok. Pri treťom tehotenstve hviezda naznačila, že by sa naozaj potešila dievčatku. Myslí však najmä na jedno.

„Pokojne nech je to aj chlapec, ale nech je zdravý,“ vyhlásila pred časom Austrálčanka, ktorá svoje aktivity presunula z modelingu viac do oblasti vlastného podnikania. Je totiž zakladateľkou a šéfkou kozmetickej značky KORA Organics.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Instagram #Miranda Kerr

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...