Adriana Lima vzala dcérky na pláž v Miami. Je to sexy mama, čo poviete?

Minulý rok sa definitívne rozlúčila s kariérou anjelika u slávneho amerického výrobcu dámskej bielizne - značky Victoria's Secret. Brazílska kráska Adriana Lima sa sústredila viac na súkromie.

14.08.2019 12:34
debata
Modelka a herečka Adriana Lima na pláži v Miami... Foto: Profimedia
Modelka a herečka Adriana Lima na pláži v Miami predvádza svoje krivky v bikinách. Modelka a herečka Adriana Lima na pláži v Miami predvádza svoje krivky v bikinách.

Dôkazom sú aj nové zábery z Miami, kde paparazzovia zachytili brazílsku rodáčku spoločne s rodinou. Na pláž jej robila spoločnosť kamarátka, ale aj dve dcéry Valentina a Sienna, ktoré má z manželstva so srbským basketbalistom Markom Jarićom.

Tridsaťosemročná Lima, ktorá prekvapila pred pár týždňami v spoločnosti nového muža – tureckého podnikateľa Emira Uyara, sa tentoraz zaobišla bez mužskej spoločnosti.

Dámska jazda v spoločnosti najbližších „žien jej života“ však prebiehala zjavne podľa jej predstáv a modelka si ju užívala v dobrej nálade a s úsmevom. Prehliadnuť sa nedali ani jej sexy krivky v dvojdielnych bikinách s florálnou potlačou.

Kedysi jedna z najlepšie platených modeliek sveta sa posledné mesiace sústreďuje viac na svoje súkormie a medzi pracovné povinnosti zaradila už len exkluzívne kontrakty a spolupráce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #bikiny #Adriana Lima #Miami

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...