Peštová, Nývltová, Geislerová a iné... Elite Model Look prilákal top hviezdy Čiech a Slovenska

Finále modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look prilákalo do českej metropoly mnoho známych a zvučných mien svetového modelingu, mnohé z nich si svoju cestu za slávou začali dláždiť práve vďaka tejto súťaži.

29.08.2019 11:00
debata

Prípad českej modelky Daniely Peštovej to síce nebol, ale napriek tomu sa tento rok stala čestnou prezidentkou poroty a na priebeh celého finále dohliadala aj svojim „kritickým“ okom. Dva roky pred okrúhlou päťdesiatkou sa manželka speváka Paľa Haberu pýši dokonalou postavou, ktorú počas večera predviedla v šatách z dielne Toma Forda.

Topmodelka a čestná prezidentka poroty Daniela... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Tom Ford. Topmodelka a čestná prezidentka poroty Daniela Peštová v kreácii Tom Ford.

Ďalšou slávnou Češkou, ktorá si prišla finále pozrieť, bola herečka Ester Geislerová. Tá sa v roku 2002 stala víťazkou Elite Model Look pre Českú republiku, svoje kroky však krásna sestra herečky Anny Geislerovej nasmerovala do sveta filmu, v roku 2004 jej slávu priniesla komédia Snowboarďáci.

Herečka Ester Geislerová. Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Herečka Ester Geislerová. Herečka Ester Geislerová.

V poradí už dvadsiatyôsmy ročník súťaže prišla, už tradične, podporiť aj slovenská rodáčka Linda Nývltová, ktorá súťaž vyhrala v roku 1998 a práve toto víťazstvo jej otvorilo dvere do svetového modelinu. Podobne ako Geislerová, aj Nývltová stavila na elegantnú čiernu.

Zľava: Topmodelky Barbora Brušková, Linda... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Barbora Brušková, Linda Nývltová, Barbora Podzimková, Eva Klímková a Alexandra Gachulincová Zľava: Topmodelky Barbora Brušková, Linda Nývltová, Barbora Podzimková, Eva Klímková a Alexandra Gachulincová.

V tejto farbe sa pred objektívy postavila aj ďalšia slávna Slovenka, Alexandra Gachulincová, víťazka ročníka Elite Model Look 2005. Tú už o pár dní čaká iná výzva, stala sa súčasťou sledovanej šou Markízy, Tvoja tvár znie povedome.

Moderátorka Eva Perkausová a jej kolega Roman... Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Moderátorka Eva Perkausová a jej kolega Roman Šebrle. Moderátorka Eva Perkausová a jej kolega Roman Šebrle.

Do Španielskej sály Pražského hradu však zavítali aj televízne tváre, u našich susedov dobre známa moderátorská dvojica televízie Prima, Eva Perkausová a Roman Šebrle. Aj známa blondínka sa v minulosti živila ako modelka, na finále dorazila vo výraznej róbe červenej farby, na jemné tóny lososovej zasa stavila herečka Iva Pazderková (pozrite si galériu).

Záber z finálového večera súťaže Elite Model...
Riaditeľ agentúry Saša Jány a topmodelka...
+26Víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Elite Model Look #Daniela Peštová #Linda Nývltová #Ester Geislerova

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...