Divoká voda aj sexy krivky krásnych Sloveniek: Dievčatá z Miss na dovolenke!

Hoci sa pre ne projekt Miss Slovensko skončil ešte v apríli, spoločne si užili dovolenku v septembri. Finalistky a víťazky prestížnej slovenskej súťaže krásy strávili sedem dní v exkluzívnom prostredí jedného z rezortov pri meste Aqaba v Jordánsku.

16.09.2019 16:52
Finále mali už v apríli, v septembri si krásky... Foto:
Finále mali už v apríli, v septembri si krásky z Miss Slovensko užili aj dovolenku. Cestovali do Jordánska.
debata

Kúpanie sa v mori a vylihovanie na pláži vymenili slovenské krásy po troch dňoch za aktívny oddych. Jordánsko totiž ponúka hneď niekoľko zaujímavých miest. Či už je to staroveké mesto Petra, Mesačné údolie Wadi Rum, kde sa nakrúcalo hneď niekoľko známych filmových snímok.

Zážitkom bolo aj liečivé Mŕtve more, pri ktorom si slovenské krásky vychutnali nadnášajúci pocit vo vode či povzbudzujúce bahno, v ktorom by ich ani vlastná mater nespoznala.

Finále mali už v apríli, v septembri si krásky...
Slovenské kráska z Miss Slovensko sa podujali...
+6Finalistky Miss Slovensko si užívali spoločnú...

Keďže viacero dievčat z tohtoročnej finálovej dvanástky aktívne športuje a kondične to bol jeden z najsilnejších ročníkov za posledné roky, viaceré sa podujali aj na trojhodinový dobrodružný canyoning v údolí Wadi Mujib. Neskôr priznali, že si tam doslova siahli na dno svojich síl.

Ako však po tomto dobrodružstve skonštatovali, bol to výlet, počas ktorého prekonali samé seba a to vždy v človeku vyvolá len tie najlepšie pocity. O prostredí uprostred skál ani nehovoriac.

zväčšiť Finále mali už v apríli, v septembri si krásky... Foto: Peter Stas
Finále mali už v apríli, v septembri si krásky z Miss Slovensko užili aj dovolenku. Cestovali do Jordánska. Finále mali už v apríli, v septembri si krásky z Miss Slovensko užili aj dovolenku. Cestovali do Jordánska.

Na hotelovej pláži a pri mori bola inak finálová zostava Miss Slovensko 2019 doslova neprehliadnuteľná. Užívali si aj spoločné výlety loďou, šnorchlovanie a v neposlednom rade gastronomické špeciality, ktoré si mohli vychutnať vždy na inom mieste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #plavky #Miss Slovensko #Jordánsko #Mŕtve more #canonying

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....