Tehotná Němcová sa vyzliekla do bikín! Aha, má superschopnosti

Začiatkom augusta sa česká modelka a filantropka Petra Němcová celkom nečakane vydala. Veci však majú ešte rýchlejší spád. Kráska sa teší na prvého potomka.

18.09.2019 16:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Every woman is a #superWOman with super powers! We don’t need red cape to show them! by angel @shellyovadiazen.

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova),

O tom, že niekdajšia hviezda z titulnej strany Sports Illustrated Swimsuit Issue sa stane mamou, informovala práve ona sama na svojom Instagrame. A ten sa najnovšie stal aj zdrojom záberu, na ktorom už zakladateľka nadácie Happy Hearts Fund „neutají“ nič.

Němcová zapózovala na palube jachty v dvojdielnych červených bikinách, ktoré doplnilo červené letné kimono. Petra hrdo predvádza svoje zaoblené bruško a šťastne sa smeje do objektívu.

„Každá žena je superžena so superschopnosťami,“ napísala k záberu Němcová. „Nepotrebujeme ani červený plášť na to, aby sme to ukázali,“ dodala ešte k fotografii.

Pre Němcovú, ktorá je tiež známa vďaka tragickej katastrofe v Thajsku, kde pod vlnami cunami zahynuli státisíce ľudí vrátane jej snúbenca Simona, ide o prvého potomka. Otcom dieťaťa je podnikateľ Benjamin Larretche, ktorému česká rodáčka povedala áno práve uprostred tohtoročného leta.

V minulosti bola zasnúbená s britským hercom Jamiem Belmanom, v roku 2012 však zasnúbenie zrušili. Okrem neho bola spájaná so spevákom Jamesom Bluntom či hercom Seanom Pennom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #tehotenstvo #Instagram #spokojnosť #Petra Němcová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...