Ako maľovaný obrázok! Krásna Crawfordovej dcéra brala dych v Miláne

Sú najžiadanejšími modelkami súčasnosti a väčšina módnych značiek sa snaží uchmatnúť si ich pre svoju šou. Na prezentácii Moschino sa objavila celá "svätá trojica".

20.09.2019 14:17
debata (1)
Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie Moschino Jar/Leto 2020. Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie Moschino Jar/Leto 2020.

Reč je o topmodelkách Kaii Gerberovej a sestrách Belle a Gigi Hadidových, ktoré s dizajnérom Jeremym Scottom spolupracujú už niekoľko sezón. Vo štvrtok večer sa v Miláne zúčastnili aj na prehliadke kolekcie na sezónu Jar/Leto 2020.

Modelka Bella Hadid nechýbala na prehliadke...
Modelka Gigi Hadid v jednej z kreácií, ktorú...
+5Topmodelka Kaia Gerber v kreácii z kolekcie...

Pozornosť si nevyslúžili len slávne modelky, ale aj samotné kreácie. Scott opäť pracoval s motívom maľby v rámci potlačí na látkach, tentoraz výrazne inšpirovaný kubizmom a Pablom Picassom. Niektoré kreácie vyzerali ako vystrihnuté z papiera a ručne maľované, išlo však o rafinovanú potlač na mieru, ktorú si nechala značka zhotoviť špeciálne pre jednotlivé kreácie.

Výnimočne pôsobila počas večera najmä spomenutá Kaia Gerber, ktorej krása (čiastočne zdedená po mame Cindy Crawfordovej) je priam dychberúca. S nahladko uhladenými vlasmi a výrazným červeným rúžom vyzerala famózne.

Modelka Gigi Hadid v kreácii pre nevestu z... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Modelka Gigi Hadid v kreácii pre nevestu z kolekcie Moschino Jar/Leto 2020. Modelka Gigi Hadid v kreácii pre nevestu z kolekcie Moschino Jar/Leto 2020.

Záverečný model nevesty však dizajnér Scott prisúdil topmodelke Gigi Hadidovej, ktorá je jeho osobnou múzou a zároveň aj dobrou kamarátkou. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kaia Gerber #Gigi Hadid #Moschino #Bella Hadid

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...