Sánky dole! 50-ročná Lopez v šatách Versace, tento moment ovládol Miláno

Ani jedna módna značka nevyvolala na milánskom týždni módy taký rozruch ako Versace. Podarilo sa jej to však najmä vďaka slávnej hudobnej dive Jennifer Lopezovej. V úlohe modelky.

21.09.2019 09:35
debata (4)
Speváčka a herečka Jennifer Lopez uzatvorila... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez uzatvorila prehliadku značky Versace Jar/Leto 2020 v Miláne v novej verzii slávnych šiat, v ktorých sa ešte v roku 2000 objavila na cenách Grammy.

Dizajnérka Donatella Versace spolupracuje s Lopezovou už niekoľko rokov a vybrala si ju ako tvár prehliadky a zároveň modelka pre záverečný model. Jej príchod na mólo doslova postavil hostí zo sedadiel.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez uzatvorila...
Modelka Gigi Hadid v kreácii z kolekcie Versace.
+17Speváčka Jennifer Lopez (vľavo) a dizajnérka...

Lopez sa totiž pred fotografmi, novinármi a pozvanými hosťami objavila v novej variácii na slávne šaty Versace s tropickým džungľovým motívom, v ktorých kedysi ohúrila na cenách Grammy. Písal sa vtedy rok 2000 a Lopez bola ešte partnerkou rapera P. Diddyho. Zábery latino krásky v týchto šatách obleteli svet a následne sa model zaradil do zoznamu kultových a pamätných módnych kreácií histórie. Dokonca inšpirovali spoločnosť Google, aby urýchlil vytvorenie nástroja na vyhľadávanie obrázkov. Dôvodom bolo, že po cenách Grammy obrovské množstvo ľudí hľadalo na internete fotografie Lopezovej.

zväčšiť Jennifer Lopez vo svojich päťdesiatich rokoch... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Jennifer Lopez Jennifer Lopez vo svojich päťdesiatich rokoch kráčala po móle ako zjavenie.

V piatok večer v Miláne sa šaty, opäť s divokou a exotickou potlačou v zelených tónoch, dočkali niekoľkých vynovení. Donatella Versace z nich vzala rukávy a pridala viac zdobných detailov v oblasti ramien aj intímnych partií. Zostal však povestný hlboký dekolt aj výrazné rozparky. A Lopez v nich vyzerala ako zamlada. Azda ešte o kúsok lepšie. Šaty predviedla totiž s absolútnou istotou femme fatale a videá týchto momentov okamžite v piatok večer zaplavili Instagram a ďalšie sociálne siete.

Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej kolekcie Versace na sezónu Jar/Leto 2020. Topmodelka Irina Shayk v kreácii z novej kolekcie Versace na sezónu Jar/Leto 2020.

Celkovo bola inak kolekcia Versace v jednej časti inšpirovaná práve tropickou náladou a divokou farebnosťou brazílskej divočiny. Nechýbali neónové motívy oranžovej, ružovej či zelenej a žltej, k nim sa pridala batika a metalické dezény s plastovými nášivkami imitujúcimi kvetiny a perie. K tomu pridala Donatella Versace aj veľa čiernej – v podobe sexy kreácií bez ramienok a s atypicky tvarovaným dekoltom. Niekde ich modelky predvádzali aj s bavlnenými košeľami, inde na nahej koži.

Rok 2000: Speváčka Jennifer Lopez v slávnych... Foto: SITA/AP, Reed Saxon
Rok 2000: Speváčka Jennifer Lopez v slávnych šatách Versace s výrazným výstrihom aj rozparkom. Rok 2000: Speváčka Jennifer Lopez v slávnych šatách Versace s výrazným výstrihom aj rozparkom. Spoločnosť jej robil vtedajší priateľ Diddy.

Popri Lopezovej sa značka Versace tiež mohla pochváliť mimoriadne bohatou zostavou súčasných topmodeliek. Na móle sa objavili sestry Bella a Gigi Hadidové, Kendall Jenner, Kaia Gerber, ale aj veteránky Amber Valetta a Irina Shayk. Viac už v našej galérii aj vo videu nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So this just happened...✨ @donatella_versace #jungledress @versace #stillgoingstrong #20yearanniversary #catwalk

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #Jennifer Lopez #Versace #Miláno #Donatella Versace

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....