Druhá Lopezová? Legendárna modelka v 49 rokoch zatienila mladé 'žaby'

Je to len pár dní, čo modelky z celého sveta, vychytené mladé krásky zatienila v Miláne 50-ročná Jennifer Lopez na prehliadke Versace. Módny dom Saint Laurent varil podľa rovnakého receptu.

26.09.2019 00:00
debata
Topmodelka Naomi Campbell bola hviezdou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Topmodelka Naomi Campbell bola hviezdou prehliadky Saint Laurent v Paríži, ktorá sa konala pod Eiffelovkou. Topmodelka Naomi Campbell bola hviezdou prehliadky Saint Laurent v Paríži, ktorá sa konala pod Eiffelovkou.

Na prezentácii novej kolekcie sezóny Jar/Leto 2020 sa objavilo na móle priamo pod Eiffelovkou niekoľko desiatok vychytených modeliek. Záver však patril legende a veteránke modelingového sveta, ktorá akoby podpísala zmluvu s diablom na večnú mladosť. Reč je o Naomi Campbellovej.

Naomi Campbell predvádza kreáciu z kolekcie...
Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie...
+7Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Saint Laurent.

Rodáčka z Londýna oslávila v máji 49. narodeniny a budúci rok ju čaká okrúhle jubileum. Pri pohľade na ňu by to však tipoval len málokto. Dlhonohá gazela, odetá v trblietavom nohavicovom kostýme ponúkla hosťom pohľad na svoju slávnu chôdzu po móle a vyslúžila si potlesk mnohých prítomných.

Samozrejme, nešlo o taký vizuálny moment ako v prípade Lopezovej, ktorej promenádu v šatách inšpirovaných legendárnym kúskom s džungľovou potlačou zdieľal azda celý internetový módny svet. Ale Naomi sa tiež nenechala zahanbiť.

Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie dizajnéra Anthonyho Vaccarella pre módny dom Saint Laurent. Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie dizajnéra Anthonyho Vaccarella pre módny dom Saint Laurent.

Počas prehliadky novej kolekcie sa na móle predviedla aj dcéra jej dobrej kamarátky Cindy Crawfordovej, modelka Kaia Gerber. Odborníci odhadujú, že práve ona má potenciál na to dosiahnuť v kariére časom taký status a úspech, aký kedysi mali spomenuté supermodelky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Naomi Campbell #Saint Laurent #sexy

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...