Dovŕšila 18 a už sa odhaľuje na móle! Sexy Kaia Gerber vzala Paríž útokom

Jej pozícia vo svetovom modelingu je poriadne vysoko. Z dcéry Cindy Crawfordovej, Kaiy Gerberovej sa za posledné dva roky stala doslova supermodelka. Ale čosi je predsa len nové.

01.10.2019 00:00
debata
zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky Givenchy v Paríži. Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky Givenchy v Paríži.

Iba nedávno táto kráska, ktorá je dcérou slávnej americkej modelky a podnikateľa Randeho Gerbera, oslávila osemnáste narodeniny. A to bol možno aj dôvod, prečo sa konečne dizajnéri rozhodli prezentovať ju v odvážnejšom a zvodnejšom šate než doteraz.

Dôkazom boli aj prehliadky počas uplynulého víkendu v Paríži, kde sa blíži do finále týždeň módy. Dlhonohá osemnástka sa objavila na prehliadke Valentino a svet okamžite obleteli jej zábery v priehľadnej čiernej blúzke so sakom. Hoci všetko inkriminované zostalo skryté, modelka pôsobila viac než zvodne. A obliny nahého poprsia pútali pozornosť.

zväčšiť Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie jar/leto 2020 Valentino na prehliadke v Paríži. Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie jar/leto 2020 Valentino na prehliadke v Paríži.

O pár hodín neskôr sa potom brunetka vybrala po móle módnej značky Givenchy, s ktorou rovnako spolupracuje už od vstupu do sveta modelingu. Tentoraz pre ňu dizajnérka Clare Waight Keller vybrala model saténovej podprsenky a koženej sukne. Aj v tomto prípade išlo o mimoriadne zvodný look a čerstvá osemnástka patrila medzi najsexy dámy prehliadky.

zväčšiť Kaia Gerber na parížskych prehliadkach - zľava:... Foto: SITA/AP, Reuters
Kaia Gerber na parížskych prehliadkach - zľava: Isabel Marant, Valentino a Givenchy. Kaia Gerber na parížskych prehliadkach - zľava: Isabel Marant, Valentino a Givenchy.

Ako sa páči vám? Zahlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #dospelosť #Kaia Gerber #sexy #osemnástka #plnoletá

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...