Chomisteková na poste riaditeľky Miss Slovensko skončila! Kto ju nahradí?

Na projekt Miss Slovensko budem vždy spomínať v tom najlepšom, uvádza Karolína Chomisteková.

10.10.2019 12:51
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto:
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Karolína Chomisteková.
debata

Novým riaditeľom súťaže Miss Slovensko je oddnes 28-ročný módny dizajnér Michael Kováčik. Vo funkcii vystriedal doterajšiu riaditeľku Karolínu Chomistekovú, ktorá sa bude v budúcnosti venovať vlastným projektom.

„Na projekt Miss Slovensko budem vždy spomínať v tom najlepšom. Je to tímová a krásna práca, vďaka ktorej som spoznala mnoho zaujímavých ľudí, ktorí nám držali palce a podporovali nás. Špeciálne ďakujem patrí všetkým dievčatám, ktoré si túto súťaž vybrali, verili jej a doteraz ju podporujú. Verím, že Michael pomôže projektu v ďalších rokoch a držím mu palce,“ uviedla Chomisteková.

Michael Kováčik pôsobí ako módny dizajnér na Slovensku i v Čechách. V módnom svete je jeho meno spájané s mnohými známymi osobnosťami. V súťaži Miss Slovensko bol v uplynulých rokoch aj porotcom a pôsobil ako poradný hlas pri výbere finalistiek. Post nového riaditeľa súťaže prijal ako veľkú výzvu.

„V prvom rade ďakujem Karolíne Chomistekovej za skvelé roky a podmienky, ktoré pre tento projekt vytvorila. Je pre mňa cťou pokračovať v tejto práci, no zároveň cítim aj veľký záväzok naplniť očakávania, ktoré do mňa realizačný tím dáva. Chystá sa 25. ročník, a to je veľká zodpovednosť voči všetkým, čo doteraz na projekte pracovali,“ povedal Kováčik. Nový ročník súťaže Miss Slovensko odštartuje v druhej polovici novembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Miss Slovensko

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...