Obrovský úspech Česko-Slovenskej Miss! Stala sa treťou najkrajšou ženou planéty

V sobotu sa vo filipínskej Manile konalo finále súťaže Miss Earth, v ktorom o prestížny titul bojovalo 84 krások.

27.10.2019 06:56
miss Earth Foto:
Víťazky súťaže Miss Earth - zľava: Štvrté miesto obsadila Alice Manonok z Bieloruska, ktorá získala titul Miss Fire. Miss Earth 2019 sa stala Nellys Pimentel z Portorika. Prvou vicemiss - Miss Air je Emanii Davis z USA. Druhou vicemiss s titulom Miss Water sa stala Klára Vavrušková z Česka (prvá vpravo).
debata (8)

Víťazkou súťaže sa stala Nellys Pimentel z Portorika, ale obrovský úspech zaznamenala Češka Klára Vavrušková. Získala titul Miss Water a stala sa treťou najkrajšou ženou planéty. Prvou vicemiss – Miss Air je Emanii Davis zo Spojených štátov amerických. Štvrté miesto obsadila Alice Manonok z Bieloruska, ktorá získala titul Miss Fire.

Len koncom augusta sa česká modelka Klára Vavrušková z Kostelca nad Orlicí stala novodobou Česko-Slovenskou Miss. Zároveň si v auguste, počas večera v pražskom Hudobnom divadle Karlín, vybojovala aj titul Česká Miss Earth 2019. Ten ju predurčil zastupovať Českú republiku na svetovom finále na Filipínach. Počas finále v auguste povedala: „Mojím mottom je – Správaj sa k ostatným tak, ako chceš, aby sa oni správali k tebe.“

Slovenskú republiku v súťaži reprezentovala Stanislava Lučková, ktorá do Manily letela s titulom Miss Earth Slovenskej republiky. Slovenskej kráske sa však nepodarilo prebojovať ani do TOP 20 vo svetovom finále.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

National costume competition and the second place for the Czech republic! #missearth#missearth2019#ceskamiss#ceskamiss2019#meandmytree

Príspevok, ktorý zdieľa Klára Vavrušková (@klara_vavruskova),

V sobotu, 26. októbra, sa uskutočnil 19. ročník tejto medzinárodnej súťaže, ktorá má, na rozdiel od iných súťaží krásy aj ekologické zameranie. Ako sa uvádza na stránke súťaže, poslaním súťaže je okrem iného to, aby sa všetky národy (ktoré reprezentujú jednotlivé súťažiace) zjednotili a spolupracovali na spoločnej misii – zachovaní a ochraňovaní nášho jediného domova – planéty Zem.

Klára Vavrušková, 19 rokov, Kostelec nad... Foto: JAN TÚMA
Klara Vavruskova Klára Vavrušková, 19 rokov, Kostelec nad Orlicí, 83-65-94,176 cm - stala sa treťou najkrajšou ženou planéty.

Súťažia v nej dievčatá od 18 do 28 rokov s výškou nad 165 centimetrov. Sobotňajšie finále moderoval americký moderátor a reportér, James Deakin. Jeho pravou rukou bola speváčka Shontelle.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Earth #Klára Vavrušková #Česko-Slovenská Miss 2019

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...