Gachulincová z Tvoja tvár znie povedome: Strach v maskérni, toto skrátka nešlo!

Už niekoľko týždňov sa diváci stretávajú na obrazovkách so slovenskou modelkou Sašou Gachulincovou. V šou Tvoja tvár znie povedome prekvapila talentom.

31.10.2019 07:28
debata
Modelka Saša Gachulincová je jednou z hviezd... Foto: TV Markíza
Modelka Saša Gachulincová je jednou z hviezd šou Tvoja tvár znie povedome. Modelka Saša Gachulincová je jednou z hviezd šou Tvoja tvár znie povedome.

Ako prezradila pre Pravdu, k ponuke účinkovať v populárnej nedeľňajšej šou sa dostala cez jedného kamaráta z brandže, ktorého vraj oslovili ľudia z televízie, či nepozná modelku schopnú spievať a tancovať.

„Pamätám si, ako som mu do telefónu hrdo vyhlásila, jasné, to zvládnem! Úprimne, na kastingu už som taká hrdinka nebola,“ uviedla v rozhovore pre Pravda Magazín Gachulincová. „Odspievala som niekoľko skladieb zo zadania, zabojovala s trémou a postúpila som. Asi štáb zaujala moja energia. A snáď aj nejaký talent na spev či tanec,“ doplnila ešte.

Saša Gachulincová trávi hodiny v maskérni... Foto: TV Markíza
Saša Gachulincová trávi hodiny v maskérni predovšetkým pre dlhé a husté vlasy. Saša Gachulincová trávi hodiny v maskérni predovšetkým pre dlhé a husté vlasy.

Prezradila však tiež, že napriek početným maskovaniam, ktoré už stihla absolvovať, ju diváci neuvidia v tzv. „veľkej maske“. „Som jediná. Proces jej výroby je totiž taký, že pred štartom programu nám všetkým mali urobiť odliatok tváre. Dostanete na tvár silikón, na to nanesú sadru, nič nevidíte, dýchate len cez dve dierky v nose. Zľakla som sa, necítila sa dobre a výrobu odliatku sme nedokončili. Ale také tri-štyri hodinky si posedím v maskérni aj ja. Kvôli dlhým a hustým vlasom,“ uviedla.

Vo štvrtkovom vydaní prílohy Pravda Magazín, ktorá je súčasťou novín, sme sa so Sašou Gachulincovou nezhovárali len o televíznej šou, ale tiež o fungovaní vo svete modelingu, o tom, ako sa zmenil, či o jej plánoch do budúcnosti. Viac nájdete práve vo štvrtkovom vydaní novín, celý rozhovor prinesieme online už o pár dní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #maska #kasting #Tvoja tvár znie povedome #Saša Gachulincová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...