Napätie stúpa! Najkrajšia Slovenka pomaly vyráža na Miss World, ako si verí?

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková získala korunku najkrajšej Slovenky v apríli. V decembri ju čaká finále celosvetovej súťaže krásy Miss World, ktorá sa tento rok koná v Londýne.

05.11.2019 00:00
debata (1)

Už v okamihu, ako získala korunku najkrajšej Slovenky vedela, že má pred sebou vzrušujúci rok. A jej tušenie sa potvrdzuje. „Mne sa menil pohľad na súťaž Miss Slovensko počas života, inak som ju vnímala ako 18-ročná a inak potom, keď som sa do nej už ako 24-ročná prihlásila. Miss pre mňa, okrem iného znamenalo najmä to, že musím na sebe veľa pracovať. Je celkom prirodzené, že sa človek chce počas finále ukázať v najlepšom svetle. Hoci ľudia vidia len malý okamih, za ním sa skrýva mnoho hodín práce,“ opísala.

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková. Foto: Gabriela Mendelová
Frederika Kurtulíková Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková.

Už o pár dní, 20. novembra, odchádza na svetové finále do Londýna. To sa uskutoční 14. decembra a dievčatá sa o titul Miss World pobijú v šiestich disciplínach. „Okrem iného nás čaká aj talentová sekcia, kde zahrám na klavíri aj prehľad o tom, čo sa deje vo svete. Dokonca bude aj jedna športová disciplína. Zatiaľ mám len jemný stres, ale skôr sa teším, kedy už do Londýna vyrazím,“ dodala aktuálna Miss Slovensko.

Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková. Foto: Gabriela Mendelová
Frederika Kurtuliková Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková.

Problémom pre ňu nie je ani angličtina. „Štyri roky som žila aj pracovala v zahraničí, takže v angličtine si verím. Ale tým, že finále sa bude konať práve v Londýne, by mala byť angličtina excelentná. Z prezentácie v cudzom jazyku strach nemám, jednou z mojich výhier v slovenskom finále bola aj jazyková príprava v jednej z jazykových škôl. Takže ešte som mala možnosť svoje schopnosti komunikovať v anglickom jazyku vylepšiť.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss World #Frederika Kurtulíková

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...