Blond bohyňa z Victoria's Secret sa vydala! Ako nevesta uchvátila, pozrite sa

Slávna modelka Devon Windsor si svoj veľký deň užila v Karibiku.

18.11.2019 13:00
debata

Devon Windsor patrí medzi obdivované krásky, po ktorých „chňapla“ značka Victoria's Secret. 25-ročná blondínka však aktuálne na prácu určite nemyslí. Počas víkendu sa totiž postavila pred oltár.

Modelka Devon Windsor sa vydala za  Johnnyho... Foto: Profimedia
Devon Windsor Modelka Devon Windsor sa vydala za Johnnyho Dexa Barbaraa v Karibiku - na sebe mala róbu z dielne Zuhair Murad.

Rodáčka z Missouri povedala „áno“ svojmu partnerovi, finančníkovi Johnnymu ‚Dex‘ Barbarovi, rodákovi z Kuby, na čarokrásnom ostrove svätého Bartolomeja v Karibiku, ktorý patrí k vyhľadávaným dovolenkovým destináciám svetových celebrít. Dvojica tvorí pár od roku 2016. Pred rokom ju vo veľkom štýle požiadal o ruku, keď jej na pláž napísal obrovský nápis „Vezmeš si ma?“, ktorý modelka uvidela z malého lietadla, ktorým prilietala na ostrov.

Výraznú blondínku priviedol do kostola jej otec, nevesta mala na sebe biele šaty značky Zuhair Murad, ktoré dopĺňal dlhý závoj, pod ktorým mala kráska ukrytú tvár počas príchodu do kostola. Šaty jej zvodne odhaľovali dekolt aj chrbát, v ruke držala svadobnú kyticu tvorenú bielymi kvetmi.

Na celebritnej svadbe sa ukázalo aj niekoľko kolegýň blond modelky – herečka a modelka Olivia Culpo či modelka Shanina Shaik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Devon Windsor

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...