Krásna Penelope, mama Paradis s dcérou Lily-Rose: Hviezdy vyrazili na Chanel!

V nezastaviteľnom módnom kolobehu pribudla nová kolekcia. Francúzska značka Chanel predstavila v Paríži kreácie v rámci línie Metiers d'Art, alebo ak chcete, kolekciu Pre-Fall 2020. Nechýbali mnohé známe ženy a nositeľky značky.

05.12.2019 13:19
debata
Herečka Penelope Cruz nechýbala na prehliadke... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz nechýbala na prehliadke značky Chanel v Paríži.

Do parížskeho Grand Palais, v ktorom tentoraz architekti postavili repliku slávneho butiku Chanel s točitými schodami a stenami zo zrkadiel, sa objavila napríklad herečka Vanessa Paradis a jej dcéra Lily-Rose Depp. Obe sú so značkou Chanel úzko späté a okrem blízkeho vzťahu s dizajnérom Karlom Lagerfeldom sú tiež ambasádorkami značky v rámci reklamných aktivít.

Dizajnérka Virginie Viard (v strede dolu) s...
Modelka v kreácii z dielne značky Chanel.
+19Modelka na prehliadke značky Chanel.

Medzi matkou a dcérou je síce generačný rozdiel, pred objektívmi fotografov však obe vyzerali veľmi pôvabne. Paradis stavila na dlhý model bielych vyšívaných tubových šiat, jej dcéra potom volila nežnejšiu čiernobielu kombináciu s nadýchanou tulipánovou sukňou.

Herečka Vanessa Paradis (vľavo) a jej dcéra... Foto: SITA/AP
Herečka Vanessa Paradis (vľavo) a jej dcéra Lily-Rose Depp. Herečka Vanessa Paradis (vľavo) a jej dcéra Lily-Rose Depp.

Pre značku Chanel ako reklamná tvár pracovala aj herečka Penelope Cruz, ktorej kroky tiež zavítali na prezentáciu kolekcie Metiers d'Art. Mama dvoch detí a držiteľka Oscara sa objavila v čiernej hodvábnej kreácii nad kolená a predviedla svoje príťažlivé ženské krivky. Cruz pôsobila žensky a zvodne, ale zároveň veľmi nenútene a prirodzene.

Medzi hosťami parížskej prehliadky sa objavila tiež herečka Kristen Stewart či francúzska hviezda Isabelle Adjani. Medzi modelkami potom nechýbala hviezda súčasnej scény Kaia Gerber.

Modelka Kaia Gerber na prehliadke Chanel's... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Chanel, prehliadka, Paríž, Metiers d´Art, Pre-Fall 2020, Modelka Kaia Gerber na prehliadke Chanel's Metiers d'Art v Paríži.

Samotná kolekcia Chanel vzdávala poctu práve Coco Chanelovej a jej inšpiráciam, ktoré ju sprevádzali od počiatkov kariéry a jej úspechov. Na šatách sa objavili vzory, ktoré kedysi zdobili čalúnenie či obrázové rámy v jej apartmáne. Nechýbali však ani signifikantné prvky ako perly či kvety kamélie v drobných detailoch.

Kolekcia Metiers d'Art je ukážkou majstrovstva remeselných dielní, ktoré roky spolupracujú so značkou Chanel. Či už ide o výšivky, strihy, ručné zdobenie alebo farbenie – to všetko dostáva priestor práve v tejto kolekcii. Viac si pozrite v galérii.

Modelky predvádzajú kreácie z kolekcie Metiers... Foto: TASR/AP, Francois Mori
Chanel, prehliadka, Paríž, Matiers d´Art, Pre-Fall 2020 Modelky predvádzajú kreácie z kolekcie Metiers d'Art značky Chanel počas prehliadky v Grand Palais v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #móda #Penelope Cruz #Chanel #Vanessa Paradis #kreácia #Lily-Rose Depp #Metiers d´Art

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...